Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

30χρονη Βραζιλιάνα μοιάζει με 9 μηνών μωρό!

Aπό μια εξαιρετικά σπάνια ασθένεια πάσχει μια γυναίκα από την Βραζιλία, η οποία, παρόλο που έχει κλείσει τα 30 χρόνια, εξακολουθεί να έχει το σώμα ενός μωρού.

Γεννημένη στις 7 Μαΐου 1981, η Maria Audete do Nascimento ανήκει σε μια φτωχή οικογένεια που ζει σε ένα μια καλύβα στη Ceara της Βραζιλίας. Η οικογένειά της αποτελείται από τον πατέρα της και τη δεύτερη γυναίκα του, που έχει αναλάβει τη φροντίδα της, από τότε που η μητέρα της πέθανε, πριν από 13 χρόνια.

Η οικογένεια της Maria δεν έχει την πολυτέλεια να της προσφέρει οποιαδήποτε μορφή θεραπείας, λόγω των οικονομικών δυσκολιών που αντιμετωπίζει.

Η 30χρονη Βραζιλιάνα συνεχίζει να ζει σαν μωρό, ανίκανη να φροντίσει για τις δικές της ανάγκες, ενώ δεν είναι σε θέση ακόμη και να μιλήσει. Το σπίτι στο οποίο ζει, παρόλο που είναι φτωχό είναι γεμάτο αγάπη, σύμφωνα με μητριά της, η οποία προσέχει τη γυναίκα-παιδί από την ημέρα που παντρεύτηκε τον πατέρα της.

Η γυναίκα αυτή πιστεύει ότι το παιδί αυτό στάλθηκε σε αυτήν ως δώρο του Θεού, για να το φροντίζει και να του δίνει όση περισσότερη αγάπη μπορεί.

Εμπειρογνώμονες από την Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου της Ceara πιστεύουν ότι η Μaria πάσχει από σοβαρή ανεπάρκεια των θυρεοειδικών ορμονών. Ως αποτέλεσμα του υποθυρεοειδισμού, το σώμα της δεν ήταν ποτέ σε θέση να αναπτυχθεί σωματικά ή ψυχικά."Eάν η υπόθεση είχε εντοπιστεί νωρίς, η Maria μπορεί να είχε μεγαλώσει ως ένα κανονικό παιδί", είχαν δηλώσει στο παρελθόν μετά λύπης στο δίκτυο Reprodução TV Vitória.

Το Πανεπιστήμιο έχει συμφωνήσει να παρέχει δωρεάν θεραπεία στη Μaria, για να μπορέσει να είναι λίγο πιο ανεξάρτητη, να περπατήσει, να φάει και να μιλήσει, έστω και λίγο.


πηγή :  http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...