Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

Ύψωσε το μεσαίο της δάχτυλο εναντίον του Ομπάμα

Την αντίδρασή της στον Αμερικάνο Πρόεδρο εξέφρασε παρουσιάστρια ρωσικού καναλιού υψώνοντας το μεσαίο δάχτυλό της κατά την μετάδοση είδησης σχετικά με τον Μπαράκ Ομπάμα. Η κίνησή της αυτή στάθηκε αφορμή, για να χάσει την δουλειά της.
Κατά τη διάρκεια παρουσίασης θέματος για την ομιλία του Ρώσου Προέδρου Ντμίτρι Μεντβέντεφ στο APEC, κι ενώ η κάμερα ήταν στραμμένη πάνω της, η παρουσιάστρια του δελτίου ειδήσεων του καναλιού σήκωσε το μεσαίο της δάχτυλο την ώρα που αναφερόταν στον Μπαράκ Ομπάμα.

Οι ιθύνοντες του ρωσικού σταθμού REN TV, το οποίο προηγουμένως ανήκε σε συνεργάτες του Βλαντιμίρ Πούτιν, ανακοίνωσαν πως είναι αναγκασμένοι να αποσύρουν την Tatyana Limanova από την μικρή οθόνη χαρακτηρίζοντας την κίνησή της "απαράδεκτη" και "αντιεπαγγελματική".

"Στις 14 Νοεμβρίου κατά την διάρκεια της εκπομπής "News 24" η παρουσιάστρια Limanova έκανε μία απαράδεκτη χειρονομία που είναι συνώνυμο μίας προσβλητικής έκφρασης", ανέφερε σε ανακοίνωσή του ο σταθμός.

Πηγές μαρτυρούν, ότι η κίνηση της οικοδέσποινας των ειδήσεων δεν απευθυνόταν στον Αμερικανό Πρόεδρο, αλλά στους συναδέλφους της τεχνικούς στο στούντιο που προσπαθούσαν να την αποπροσανατολίσουν.

Επίσης, οι ίδιες πηγές προσπάθησαν να εκτονώσουν την κατάσταση λέγοντας, ότι η εκφωνήτρια νόμιζε ότι δεν βρισκόταν στον τηλεοπτικό αέρα την στιγμή του περιστατικού, αλλά προωθούσε ένα σπικάζ για μία είδηση.

πηγή :  http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...