Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2011

Ταξιτζής πάτησε εν γνώση του πελάτη μετά από διαφωνία για την ταρίφα

Η απάνθρωπη συμπεριφορά πολλές φορές ξεπερνά τη φαντασία. Αυτό συνέβη στην περίπτωση ενός ταξιτζή που δεν δίστασε να παρασύρει με το όχημα του τον πελάτη του μετά από λογομαχία στην Αγγλία.

Ένα απίστευτο συμβάν κατέγραψαν οι κάμερες σε κεντρικό δρόμο του Bristol στην Αγγλία όταν ένας ταξιτζής τραυμάτισε τον πελάτη του μετά από έναν λεκτικό διαπληκτισμό.

Ο πελάτης θεώρησε ότι ο οδηγός ταξί τον υπερχρέωσε καθώς είχε συμφωνήσει μαζί του να σταματήσει την κούρσα όταν το ταξίμετρο θα έφτανε στις 6 βρετανικές λίρες. Βλέποντας όμως πώς ο ταξιτζής τον αγνόησε, ο πελάτης αποφάσισε να βγει από το όχημα, να σταθεί μπροστά του και να βγάλει φωτογραφία τις πινακίδες, προκειμένου να προβεί σε καταγγελία.

Στη συνέχεια όμως, ο 47χρονος ταξιτζής απείλησε τον διαμαρτυρόμενο πώς, αν δεν έφευγε από μπροστά του θα τον πατούσε, κάτι που μερικά δευτερόλεπτα αργότερα έκανε πραγματικότητα.
Ο νεαρός έπεσε λιπόθυμος και τραυματισμένος στο έδαφος, ενώ οι άνθρωποι που βρίσκονταν μαζί του έτρεξαν να τον βοηθήσουν.

Ο οδηγός ταξί καταδικάστηκε σε έξι μήνες φυλάκιση για επικίνδυνη οδήγηση, κάτι που δημιούργησε αντιδράσεις για το κατά πόσο η ποινή είναι αυτή που του άξιζε, ενώ του απαγορεύτηκε να οδηγεί για δύο χρόνια.

Πηγή :  http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...