Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

Μητσοτάκης: «Να γίνει απόψε ένα ήσυχο ματς!»

Δηλώσεις για το ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού, έκανε πριν λίγο ο επίτιμος πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κωνσταντίνος Μητσοτάκης:

«Παρακολουθώ ίσαμε έναν αιώνα , όλα τα ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναϊκού. θα μου επιτρέψετε να ξεκινήσω με μίαν παρατήρηση. Αν Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός λέγονται » αιώνιοι αντίπαλοι» με προϊστορία 52 χρόνων μόνο, τότε πώς θα έπρεπε να λέγομαι εγώ ; Το λιγότερο…. υπεραιωνόβιος.

Παρακολουθώ πάμπολλα χρόνια αυτά τα ντέρμπι. Από την εποχή των αδελφών Ανδριανόπουλου. Η ιστορία των αδελφών αυτών, πάντα με συγκινεί. Είναι η πρώτη ιστορία οικογενειοκρατίας στο ποδόσφαιρο. Και αυτή ακολούθησα εγώ και εις την πολιτική, γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε.

Παρακολουθούσα τον Απόστολο Νικολαΐδη, που έφτασε μέχρι του σημείου να γίνει γήπεδο. Δεν το κρύβω, ότι αυτή είναι και η βαθύτερη επιθυμία μου .Να γίνω γήπεδο. Φαντάζεσθε να έρχεται ο αντίπαλος να παίξει στο γήπεδο «Κ. Μητσοτάκης»; Όχι μόνο τα πόδια θα του κοπούν, αλλά τα ήπατα.
Εθαύμαζα πάντα τον Μίμη Δομάζο και τις ντρίπλες του. Στην πολιτική αν δεν ελιχθείς πας χαμένος.

Ο Δομάζος βέβαια είχε και έναν ψηλό, τον Αντωνιάδη, που επιτύγχανε ακαταπαύστως τέρματα. Ο Ψηλός της Νέας Δημοκρατίας, ο ακατανόμαστος ο Σαμαράς, τι επιτυγχάνει; Από την γραμμή του τέρματος, στα περιστέρια, ο χασογκόλης .Του εύχομαι και πρωθυπουργός.

Σκελετωμένοι οι οπαδοί προσέρχονται σήμερα στο γήπεδο. Σκελετωμένοι, αλλά προσέρχονται . Αυτό αποδεικνύει ότι η πολιτική του μνημονίου απέτυχε. Θα λέγαμε, ότι βαδίζουμε επιτέλους σε ένα καλό δρόμο, όταν σε ντέρμπι Ολυμπιακού – Παναθηναικού δεν θα υπάρχει κανένας θεατής να προσέλθει, κανένας ποδοσφαιριστής , κανένας παράγων, κανένας εκ των διαιτητών. Να μην έχει μείνει κολυμπηθρόξυλο.

Την ευχή μου αυτήν, την συμπληρώνω με μία δεύτερη:Να γίνει απόψε ένα ήσυχο ματς! » .


πηγή : http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...