Δευτέρα 28 Νοεμβρίου 2011

The Muppets: Η θεατροπαρέα επέστρεψε στην μεγάλη οθόνη και μάλιστα δυναμικά

Ένας κοινός εχθρός ξαναφέρνει τα Muppets στο παλιό τους θέατρο και σαν να μην πέρασε μια μέρα αποδεικνύουν ότι ξέρουν ακόμα να χορεύουν, να τραγουδούν και να κάνουν τον κόσμο πιο χαρούμενο. Ακόμα κι αν δεν είναι τρισδιάστατα. Η παράδοση συνεχίζεται...


Η αμερικανική πρεμιέρα της ταινίας "The Muppets" έδειξε ότι ακόμα και μαριονέτες που δεν έχουν σούπερ δυνάμεις ή δεν είναι τρισδιάστατες μπορούν να συγκινήσουν τα παιδιά, αλλά να κάνουν και τους γονείς τους να κλάψουν.

Η ιστορία ξαναρχίζει όταν τρεις φανατικοί φίλοι των Muppets μαθαίνουν την πρόθεση του μεγιστάνα Tex Richman να κατεδαφίσει το θέατρο τους ώστε να βρει πετρέλαιο και αρχίζουν να τα αναζητούν, καθώς για χρόνια δεν έχουν συναντηθεί.

Ο Kermit ζει στην χολιγουντιανή έπαυλή του σε κατάθλιψη, ο Gonzo είναι υψηλής κατηγορίας υδραυλικός, η Miss Piggy είναι fashion editor στο Vogue Paris, ο Animal είναι σε κέντρο αποκατάστασης θυμού στη Santa Barbara...

Δεν θέλω να είμαι καθόλου κλισέ, αλλά το να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι ταιριάζει απόλυτα εδώ. Ο Jason Segel, μαζί με τον συν - συγγραφέα, σκηνοθέτη Nicholas Stoller και τον σκηνοθέτη James Bobin έφτιαξαν ένα φιλμ που αποπνέει την αγάπη και το πάθος τους για τα Muppets. Μια αστεία ταινία γεμάτη αναμνήσεις και μαριονέτες από το παρελθόν, που θέλει να  τις θυμίσει στους νοσταλγικούς ενήλικες που μικροί έβλεπαν "The Muppet Show", αλλά και να τις ξανασυστήσει στη σημερινή γενιά του 3D.

Στο "The Muppets" πρωταγωνιστούν ο Jason The Segel, η Amy Adams, ο Chris Cooper, η Miss Piggy, ο Kermit The Frog... introdusing πολούς ακόμα γνωστούς ηθοποιούς, αλλά και τον νέο muppet, Walrter...

Για την ιστορία...
Η σειρά ξεκίνησε να προβάλλεται στη βρετανική τηλεόραση το 1976, με πρωταγωνιστές τις θρυλικές μαριονέτες του Αμερικανού Jim Henson.

Η σειρά διήρκεσε πέντε χρόνια και υπολογίζεται ότι περίπου 235 εκατομμύρια τηλεθεατές παρακολουθούσαν το σόου κάθε εβδομάδα σε περισσότερες από 100 χώρες.

Κάθε επεισόδιο διαδραματιζόταν στο θέατρο των Μάπετς όπου έδιναν την παράστασή τους, ενώ σε κάθε επεισόδιο εμφανιζόταν ένας καλεσμένος, ο οποίος συμμετείχε μαζί με τις μαριονέτες σε μικρά σκετς.


πηγή :  http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...