Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Στην "πυρά" το καρτούν Family Guy - "Γιόρτασαν" την 11η Σεπτεμβρίου

Το ανατρεπτικό και πολλές φορές ωμό χιούμορ που λάτρεψαν εκατομμύρια τηλεθεατές στο Family Guy έχει καταφέρει να προκαλέσει και πάλι. Αυτή τη φορά όμως κατηγορείται ότι άγγιξε "το ευαίσθητο σημείο" των Αμερικανών καθώς καταπιάστηκε με το θέμα της 11ης Σεπτεμβρίου.

Τα αρνητικά σχόλια δίνουν και παίρνουν στο Διαδίκτυο από τη στιγμή που το αποφάσισε να ασχοληθεί με το θέμα των Δίδυμων Πύργων.

Η δημοφιλής σειρά κινουμένων σχεδίων είναι γνωστή για το ακραίο της χιούμορ όμως αυτή τη φορά οι υπεύθυνοι ίσως το παράκαναν.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας το μωρό Stewie και ο αλκοολικός σκύλος Brian ταξίδεψαν πίσω στον χρόνο και είχαν την ευκαιρία να αποτρέψουν τα τραγικά γεγονότα του 2001.

Πιο συγκεκριμένα  οι δύο χαρακτήρες βρέθηκαν σε ένα εξαιρετικά "σαδιστικό" δίλημμα αφού έπρεπε να επιλέξουν μεταξύ του να σώσουν την πατρίδα τους από τους τρομοκράτες ή να αφήσουν την ιστορία να γραφεί κανονικά;

Τελικά αποφασίζουν να ταξιδέψουν στο παρελθόν προκειμένου ο πρώτος να αποτρέψει τις τρομοκρατικές επιθέσεις εκείνης της ημέρας. Όταν τα καταφέρνουν, διαπιστώνουν πως έχουν αλλάξει την Ιστορία της ανθρωπότητας που πλέον οδηγείται σε ολοκαύτωμα, οπότε γυρίζουν πίσω το χρόνο.

To αποτέλεσμα; "Ας συμβεί η 11η Σεπτεμβρίου", αποφάσισαν από κοινού, "γιορτάζοντάς" το.

Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση στην όλη ιστορία είναι το ότι ο δημιουργός του καρτούν Seth MacFarlan, ;όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν, είχε κλείσει εισιτήριο για μια από τις μοιραίες πτήσεις της εκείνης ημέρας, αλλά "το hangover και η μοίρα" του τον έσωσαν από τον βέβαιο θάνατο.

πηγή,  http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...