Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Ποιο είναι το πιο μισητό χριστουγεννιάτικο τραγούδι;

Ένα πασίγνωστο τραγούδι που θεωρείται κλασσικό άκουσμα των Χριστουγέννων και ακούγεται από όλα τα ραδιόφωνα, ύστερα από μία βουλγάρικη έρευνα ανακηρύχθηκε το πιο μισητό χριστουγεννιάτικο τραγούδι!

Πρόκειται για το «κλασσικό» τραγούδι του βρετανικού συγκροτήματος "Wham" των Τζορτζ Μάικλ και Άντριου Ρίτζελεϊ που ακούστηκε για πρώτη φορά το 1984 και αγαπήθηκε από πολύ κόσμο.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής της εταιρίας διαφημίσεων Γιόρνταν Ζέτσεφ που διεξήγαγε την έρευνα, έδωσε εννέα γνωστά τραγούδια στον κόσμο για να επιλέξουν το πιο ενοχλητικό και βαρετό τραγούδι των Χριστουγέννων. Οι Βούλγαροι πολίτες κλήθηκαν να ψηφίσουν στην ιστοσελίδα "nohohoho.org".

Ο Ζέτσεφ μαζί με τους συνεργάτες του, μετά από τα αποτελέσματα, ζήτησαν από τους διευθυντές των ραδιοφωνικών και τηλεοπτικών σταθμών της Βουλγαρίας να μην μεταδώσουν καθόλου αυτά τα Χριστούγεννα το "Last Christmas". Χαρακτηριστικά είπε: "είναι προφανές ότι ο κάθε ένας έχει κουραστεί με αυτό".

Κάποιοι όμως από τους ανθρώπους που πήραν μέρος στην ψηφοφορία κατηγόρησαν τους διοργανωτές πως είναι κυνικοί και δήλωσαν πως δεν μπορούν να φανταστούν Χριστούγεννα χωρίς αυτά τα τραγούδια.

Τη δεύτερη θέση αυτής της πρωτότυπης ψηφοφορίας κατέλαβε το τραγούδι "All I Want For Christmas", της Μαράια Κάρεϊ, ενώ την τρίτη θέση το βουλγαρικό τραγούδι "Nova Godina" (Νέο Έτος) που ερμηνεύουν οι Βασίλ Ναϊντένοφ και Μπογκντάνα Καραντότσεβα.

Εμείς πάντως παραμένουμε πιστοί στην μελωδία του κι αυτά τα Χριστούγεννα!

Ακούστε το:



πηγή :  http://www.pyles.tv/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...