Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Τεχνική ποινή για...φιλανθρωπικό σκοπό

Γυναικεία ομάδα μπάσκετ ντύθηκε στα ροζ για να υποστηρίξει φιλανθρωπικό σκοπό και της επιβλήθηκε τεχνική ποινή. Διαβάστε γιατί...




Όταν η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Λυκείου Burke βγήκε με ροζ φόρμες, ήλπιζε να σκοράρει για το φιλανθρωπικό οργανισμό "Make a Wish".
Ωστόσο, τα κορίτσια "κέρδισαν" μια τεχνική ποινή και δύο πόντους παραπάνω για τους αντιπάλους τους.

Η ομάδα "Bulldogs" θέλησε με αυτόν τον τρόπο να υποστηρίξει τον οργανισμό που πραγματοποιεί ευχές παιδιών με απειλητικές ασθένειες ενώ οι φόρμες τους μετά τον αγώνα βγήκαν σε δημοπρασία.
Όμως μετά το δεύτερο ημίχρονο,  ο αθλητικός διευθυντής της αντίπαλης ομάδας σημείωσε ότι τα κορίτσια παραβίασαν ένα κανόνα: Η σχολική Ένωση της Νεμπράσκα απαιτεί πως η εντός έδρας ομάδα να φοράει μόνο λευκά!

Έτσι, η ομάδα δέχτηκε τεχνική ποινή και η αντίπαλη ομάδα, "Columbus Discoverers", ενισχύθηκε με δύο πόντους και τελικά κέρδισε το παιχνίδι.

Οι "Bulldogs" που κατάφεραν τελικά να συγκεντρώσουν για τον οργανισμό 2.600 δολάρια δεν είναι η πρώτη ομάδα που τιμωρείται επειδή θέλοντας να υποστηρίξει ένα φιλανθρωπικό σκοπό παραβιάζει το αθλητικό dress code που ισχύει.

Ο 17χρονος  J.T. Gaskins, που κατάφερε να βγει νικητής στη μάχη του με τον καρκίνο, αποβλήθηκε από το σχολείο του στο Μίσιγκαν γιατί είχε πολύ μακριά τα μαλλιά του.

Ο έφηβος μάκραινε τα μαλλιά του για να τα δωρίσει στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό "Locks of Love", ο οποίος παρέχει δωρεάν μαλλιά σε παιδιά που πάσχουν από μακροχρόνια απώλεια τριχών.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...