Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Λήστεψε 4 τράπεζες απειλώντας τους ταμίες με... πυρηνικά!

Ενα σημείωμα του δράστη με την εντολή να του δώσουν όσα χρήματα έχουν ήταν αρκετό για να... αποκαλύψει ότι μερικές φορές οι τραπεζικοί υπάλληλοι είναι μάλλον εύπιστοι.

Σε νέα επίπεδα αναρριχήθηκε η τέχνη της ληστείας τραπεζών χωρίς τη χρήση βίας ή όπλων, όπως αποκάλυψε η ανακοίνωση της αστυνομίας του Πρινς Τζορτζ, νότια της Ουάσιγκτον, στο Μέριλαντ των ΗΠΑ.


Την Δευτέρα ένας νεαρός μαύρος 25 ως 40 ετών, κατά την αστυνομία, μπήκε σε ένα υποκατάστημα τράπεζας στο Κλίντον, κατευθύνθηκε στα ταμεία και έσπρωξε κάτω από το τζάμι ένα μήνυμα, που ζητούσε από τον υπάλληλο να του δώσει όσα χρήματα διέθετε. Προκειμένου να γίνει πειστικότερος, συνόδευε το αιτημα με την απειλή ότι θα πυροδοτήσει μία πυρηνική βόμβα.

Παραδόξως, αντί να ακολουθήσει η έκρηξη από... γέλια των υπαλλήλων και της ασφάλειας της τράπεζας, ο υπάλληλος εκτέλεσε την εντολή και ο ληστής, χωρίς να δείξει οτιδήποτε θα έμοιαζε (;) με πυρηνική βόμβα, πήρε τα λεφτά, έφυγε πεζός και εξαφανίστηκε. Η ανακοίνωση της αστυνομίας, συνοδεύτηκε και από φωτογραφία του δράστη, που κατέγραψαν οι καμερες ασφαλείας, αλλά και από μία εντυπωσιακή ανακοίνωση: επρόκειτο για την τέταρτη φορά που χρησιμοποιούσε αυτή την πρακτική, από τα τέλη Δεκεμβρίου!

Η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει τα ίχνη του, ενώ οι διευθυντές των υποκαταστημάτων μάλλον αναζητούν την στοιχειώδη λογική που έχασαν οι υπάλληλοί τους...



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...