Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

CNN: "Kαλύτερος κινηματογράφος του κόσμου το Σινέ Θησείον"

Όσοι μένουμε στην Αθήνα το ξέραμε ήδη. Το "Σινέ Θησείον" είναι μακράν ο καλύτερος κινηματογράφος του κόσμου. Πού αλλού μπορείς εξάλλου να δεις ταινία με φόντο την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα;

Πρώτο στη λίστα με τους καλύτερους κινηματογράφους του κόσμου, που δημοσιεύθηκε πριν από λίγες μέρες στην ιστοσελίδα του CNN, "ποζάρει" το "δικό μας" "Σινέ Θησείον", στην Αποστόλου Παύλου, αφήνοντας πίσω πολλά άλλα.Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, αν και στην Αθήνα να λειτουργούν πολλά θερινά σινεμά τους καλοκαιρινούς μήνες, «κανένα δεν διαθέτει μια τόσο μαγευτική θέα όσο το "Σινέ Θησείον".  Από τα καθίσματά σας μπορείτε όχι μόνο να παρακολουθήσετε τις τελευταίες blockbuster ταινίες αλλά και να βλέπετε την Ακρόπολη και τον Παρθενώνα. Η καλύτερη θέα πάντως είναι τη νύχτα».


«Το "Σινέ Θησείον"», συνεχίζει το δημοσίευμα, «είναι ο παλαιότερος εν λειτουργία θερινός κινηματογράφος στη χώρα, χτισμένος το 1935, και είναι συνήθως ανοιχτός από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο. Στην οθόνη του προβάλλονται τόσο ταινίες τελευταίας κυκλοφορίας όσο και κλασικά φιλμ».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...