Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Reunion και για τους Beach Boys

Μισός αιώνας συμπληρώθηκε από την δημιουργία των Beach Boys και το θρυλικό συγκρότημα ετοιμάζει πολλά για το 2012.Ναι, οι Beach Boys επιστρέφουν με την αυθεντική τους σύνθεση για περιοδεία και καινούργιο δίσκο. Φυσικά όταν μιλάμε για το original line up, αναφερόμαστε στους Brian Wilson, Mike Love και Al Jardine τους οποίους θα συνοδεύσουν ο David Marks και ο Bruce Johnston. Δυστυχώς τα άλλα δύο ιδρυτικά μέλη, ο Carl και ο Dennis Wilson έχουν πεθάνει.

Για την ώρα δεν υπάρχον ημερομηνίες με εξαίρεση η επιβεβαιωμένη συμμετοχή τους στο The New Orleans Jazz & Heritage Festival που θα διεξαχθεί στο τέλος του Απρίλη. Επιπλέον να σημειώσουμε πως μέσα στην επόμενη χρονιά θα κυκλοφορήσουν νέα best of συλλογή καθώς και διάφορες επανεκδόσεις.

«Είναι πολύ σημαντικό για μένα γιατί μου έλειψαν τα παιδιά και δηλώνω ενθουσιασμένος που θα παίξω ξανά μαζί τους», δήλωσε ο Brian Wilson . Να πούμε εδώ πως τα παιδιά που λέει ο Wilson είναι όλα γύρω στα 70!

Οι Beach Boys έκαναν τεράστια καριέρα στα 60s εκφράζοντας την αμερικάνικη νεολαία της εποχής και ειδικότερα των δυτικών ακτών. Εκείνη την εποχή, η αποδοχή τους ήταν εφάμιλλη των Beatles. Στη πορεία όμως, έχασαν το βηματισμό τους κυρίως εξαιτίας των προσωπικών προβλημάτων του B. Wilson.




πηγή:  http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...