Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Αυτός εδώ ο άνθρωπος θα μπορούσε να είναι ακόμα και πρωθυπουργός της Ελλάδος...

Ξεκίνησε με υποσχέσεις 300 εκ. και γήπεδο στον Βοτανικό..Μετά με μεταγραφές εκατομμυρίων.Έπειτα θα έφερνε μέχρι και τον Ροναλντίνιο.

Ξαφνικά τα γύρισε και μίλησε για 25 εκ σε λογαριασμό της παε ΠΑΟ (για αρχή και βλέπουμε) και το καλοκαίρι 70....Τώρα τα 25 έγιναν 15 αλλά σε ειδική θυρίδα που θα έμπαιναν σήμερα Τετάρτη.Τελικά αφού έδωσε "παντελονάτη" υπόσχεση σε κάποιον οπαδό που του τα έχωσε την Κυριακή στο γήπεδο, λέγοντας του ότι όλα τελειώνουν την Τετάρτη.......εντελώς ξαφνικά του κάπνισε ότι η Τετάρτη θα γίνει Δευτέρα και όπως το πάει η Δευτέρα θα είναι η  Μεγάλη Δευτέρα του Πάσχα.

Δείτε πως συνεχίζει ακόμα και τώρα να κοροϊδεύει τον κόσμο του Παναθηναϊκού....

«Σήμερα το απόγευμα λάβαμε το μεγαλύτερο μέρος των αποτελεσμάτων του οικονομικού και νομικού ελέγχου και μέχρι αργά το βράδυ θα έχουμε τα πάντα στα χέρια μας. Ηδη υπάρχουν άνθρωποι που μεταφράζουν τις περίπου 600 σελίδες , με στόχο μέχρι την Πέμπτη  να έχουν σταλεί τα πάντα μεταφρασμένα στη Σαουδική Αραβία (μάλλον στη Καβάλα θα τα στείλει)», τόνισε αρχικά στο Onsports ο εκπρόσωπος του Σουλτάν Αλ Σαούντ (του ποιου?) και συνέχισε:

«Ακολούθως, οι νομικοί του πρίγκιπα  θα μελετήσουν τα αποτελέσματα και μέχρι τη Δευτέρα (την Μεγάλη Δευτέρα), η απόδειξη των χρημάτων (όχι κατάθεση σε λογαριασμό της παε που έλεγε επί 1,5 μήνα) θα βρίσκεται στα χέρια του Γιάννη Βαρδινογιάννη, ούτως ώστε να προχωρήσουμε στην οριστική υλοποίηση του deal».

(Άμα γίνει ποτέ αυτό το deal,τότε και εγώ θα γίνω ο πρώτος αστροναύτης που θα πατήσει το πόδι του στον Άρη.Και θα καρφώσω τεραστίων διαστάσεων σημαία του Παναθηναϊκού σε κεντρικό σημείο του πλανήτη.)

Απορείτε ακόμα πως τέτοιοι άνθρωποι επιβιώνουν σε αυτή τη χώρα?

Για ρίξτε μια ματιά προς την βουλή και θα βρείτε πάρα πολλούς σαν κι αυτόν εκεί μέσα.
Λίγο καλό promotion από τα ΜΜΕ,λίγο στήριξη από 2-3 εφημερίδες και το δούλεμα πάει σύννεφο.
Αρκεί να τάζεις.Άμα τάζεις είσαι Θεός

Κι αν δεν τα κάνεις,ε τότε πάντα κάτι άλλο θα φταίει.

Καμιά οικονομική κρίση,κάποιος άνθρωπος που θέλει το κακό σου..ίσως και κάποια φαντάσματα του παρελθόντος...Ποιος ξέρει?

Μια από αυτές τις δικαιολογίες θα ακούσουμε σίγουρα,εκτός και αν γίνει τελικά αυτή η γαμημένη επίθεση από εξωγήινους που λέει τόσο καιρό η PRAVDA.


πηγή :  http://www.eglimatikotita.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...