Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

Αποφοίτησε από το λύκειο στα 90 του χρόνια!

Ένας 90χρονος στις ΗΠΑ κατάφερε να αποκτήσει το απολυτήριο του λυκείου θέλοντας να αποτελέσει παράδειγμα για τις νέες γενιές. "Χωρίς πτυχίο" δεν κάνεις τίποτα δήλωσε!


Ένας γηραιός κύριος από το Λας Βέγκας θεώρησε πως δεν ήταν αργά, για να αποκτήσει το πολυπόθητο απολυτήριο του λυκείου. Έτσι, επέστρεψε στα θρανία και κατάφερε στα 90 του χρόνια να αποφοιτήσει από το λύκειο "Desert Rose Adult High School".

Ο Michael Zone εργάστηκε για χρόνια ως κτηνίατρος και έχοντας συγκεντρώσει μεγάλη πείρα ζωής και εργασιακή εμπειρία δεν κυνήγησε ποτέ του το απολυτήριο.

Όμως, ύστερα από την προτροπή του 8χρονου εγγονού του, Matthew, ο τρομερός παππούς επισκέφτηκε για μία τελευταία φορά τις αίθουσες διδασκαλίας. Ωστόσο, δεν τα βρήκε και τόσο εύκολα.

Για να αποκτήσει το πολυπόθητο απολυτήριο, έπρεπε να γράψει ικανοποιητικά σε τέσσερα διαγωνίσματα. Δυστυχώς, όμως ο Michael δεν κατάφερε να περάσει το τελικό διαγώνισμα των μαθηματικών.

Παρ' όλα αυτά, δεν τα παράτησε και μετά από πολλές ώρες διαβάσματος μπόρεσε να περάσει και το τελευταίο του μάθημα. Ο φοβερός παππούς ήθελε με αυτό τον τρόπο να ωθήσει τις νέες γενιές να μην εγκαταλείψουν το σχολείο.

"Θέλω να είμαι μία έμπνευση για τα άλλα παιδιά", είπε ο κύριος Zone. "Χωρίς ένα πτυχίο, δεν μπορείς να κάνεις τίποτα", πρόσθεσε.


πηγή:  http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...