Πέμπτη 5 Ιουλίου 2012

Το... μαγνητοσκοπημένο κλάμα


Σάλος έχει ξεσπάσει στο διαδίκτυο και όχι μόνο από την αποκάλυψη ότι η εικόνα που έδειξε η UEFA με τη Γερμανίδα που δάκρυσε μετά το δεύτερο γκολ του Μάριο Μπαλοτέλι στον ημιτελικό του Euro ήταν μαγνητοσκοπημένη!


Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα Sun, η Άντρεα, για την οποία ο λόγος, είχε δακρύσει κατά την ανάκρουση του εθνικού ύμνου της πατρίδας της, πολύ πριν δηλαδή ο Ιταλός επιθετικός "εκτελέσει" για δεύτερη φορά τον Νόιερ. Παρόλα αυτά οι υπεύθυνοι της μετάδοσης αποφάσισαν να "παίξουν" τη συγκεκριμένη μονταρισμένη σκηνή αμέσως μετά το 2-0 σαν να ήταν live.

Όπως τονίζεται στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, είναι πάγια η τακτική που εφαρμόζεται από την ομάδα τηλεοπτικών καλύψεων της UEFA.

Η ίδια η πρωταγωνίστρια δήλωσε ότι "είμαι έκπληκτη και εξοργισμένη. Συγκινήθηκαν κατά την παρουσίαση των ομάδων πριν από τη σέντρα, όχι όταν ο Μπαλοτέλι σκόραρε".

Από την UEFA επιχείρησαν να δικαιολογήσουν τα... αδικαιολόγητα, έπεσαν όμως σε αντιφάσεις. Άλλοι έλεγαν ότι "θέλαμε να δείξουμε την ανθρώπινη διάσταση του παιχνιδιού" και άλλοι υποστήριζαν πως "επρόκειτο για ανθρώπινο λάθος".



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...