Δευτέρα 16 Ιουλίου 2012

Πολυεκατομμυριούχος... μόνο για δυο ώρες


Πολυεκατομμυριούχος, αλλά δυστυχώς  μόνο για δυο ώρες έγινε ένας 50χρονος Σουηδός, ο τραπεζικός λογαριασμός του οποίου «γέμισε» ξαφνικά και ανεξήγητα με λεφτά. Σύμφωνα με τον ίδιο, πήγε να ελέγξει μέσω web banking το λογαριασμό του για να δει αν το υπόλοιπο του φτάνει για τα ψώνια της ημέρας και βρήκε μέσα ... 724 εκατ. ευρώ σε σουηδικές κορώνες.


Η πρώτη του αντίδραση ήταν να «σώσει» την εικόνα της οθόνης στον υπολογιστή κάνοντας print screen. Τουλάχιστον έτσι του έμεινε ένα «σουβενίρ» από τις δύο ώρες που υπήρξε πλούσιος, αφού μέχρι να αποφασίσει τι θα μπορούσε να κάνει με τόσα λεφτά το λάθος αποκαταστάθηκε και ο λογαριασμός του ξεφούσκωσε απότομα.

«Ήθελα μόνο να δω αν είχα στο λογαριασμό μου αρκετά χρήματα για να κάνω τα ψώνια της ημέρας» υποστήριξε ο Άντερς Λόμπεργκ, από το Έστερσουντ της κεντρικής Σουηδίας, στην εφημερίδα Expressen.

Η εκπρόσωπος της τράπεζας Swedbank, Άννα Σούντμπλαντ, δήλωσε ότι κατανοεί το δράμα του Λόμπεργκ αλλά δεν γνωρίζει πώς έγινε το λάθος. «Ίσως να ήταν κάποια άλλη τράπεζα που μετέφερε το ποσό. Δεν προέρχεται αναγκαστικά από εμάς» πρόσθεσε.



πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...