Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

Λονδίνο 2012: Συνεχίζονται τα ευτράπελα – Έχασαν τα κλειδιά του Γουέμπλεϊ!


Φαίνεται πως τα προβλήματα δεν έχουν τέλος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, με την αστυνομική υπηρεσία που φέρει την ευθύνη για την ασφάλεια να παραδέχεται πως έχασε τα κλειδιά του σταδίου Γουέμπλεϊ.


Η Σκότλαντ Γιαρντ παραδέχθηκε το βράδυ της Κυριακής ότι είναι υπεύθυνη για την απώλεια. Ομάδες αναζήτησης πέρασαν ημέρες ψάχνοντας τα κλειδιά που είχαν παραπέσει κατά τις τελικές προετοιμασίες για τους Αγώνες.

Τα κλειδιά «αγνοούνται» από την περασμένη Τρίτη, όταν και πραγματοποιούνταν οι έλεγχοι της τελευταίας στιγμής.

Η αντικατάσταση των υψηλής τεχνολογίας κλειδιών λέιζερ, σύμφωνα με πηγές που επικαλείται η Daily Mail, θα κοστίσει έως και 40.000 λίρες.

«Τα κλειδιά αυτά δεν μπορούν να ξαναβγούν. Είναι όπως αυτά που έχουν στις φυλακές», ανέφερε πηγή στη βρετανική εφημερίδα.

Το τελευταίο αυτό «φιάσκο» αποτελεί ένα ακόμα χτύπημα στην εύθραυστη εμπιστοσύνη αναφορικά με την ασφάλεια στους Ολυμπιακούς Αγώνες, τη στιγμή που το συμβόλαιο με την εταιρεία ασφάλειας G4S κόστισε 284 εκατομμύρια λίρες στην κυβέρνηση.

Σύρραξη μάλιστα προκλήθηκε μεταξύ της αστυνομίας, της Locog και της ιδιωτικής εταιρείας ασφάλειας G4S για το ποιος έχει την ευθύνη.

Ωστόσο, αργά χθες το βράδυ, η Σκότλαντ Γιάρντ παραδέχθηκε ότι μια ομάδα αξιωματικών έχασε τα κλειδιά κατά τη διάρκεια ελέγχων της τελευταίας στιγμής.

Πληροφορίες που αναφέρουν ότι χάθηκαν κλειδιά και από το Γουίμπλεντον σε παρόμοιες συνθήκες διαψεύδονται μέχρι στιγμής από τους υπεύθυνους της διοργάνωσης του τένις και της εταιρείας G4S.


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...