Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Χταπόδι προβλέπει το τέλος του Euro!

Νέα αναστάτωση στην Ευρωζώνη μετά την πρόβλεψη βρετανικού χταποδιού μέντιουμ ότι το Ευρώ θα καταρρεύσει. Υπαινιγμοί για τον θάνατο του γερμανικού χταποδιού.

 Στην πιθανότητα το χταπόδι να κάνει λάθος και να διάβασε ανάποδα τα κουτιά (λόγω της αγγλικής συνήθειας να γίνονται όλα αντίστροφα), έχει εναποθέσει πλέον τις ελπίδες της η Ε.Ε. για την διάσωση του κοινού της νομίσματος.

Ο Δούκας Σίντζον στα διαμερίσματά του

Όλα ξεκίνησαν χθες το απόγευμα, λίγο πριν τη συνεδρίαση του Eurogroup, όταν ο Βρετανός πρωθυπουργός James Cameron έδειξε σε video ένα αγγλικής καταγωγής χταπόδι ονόματι Σίντζον, να τρώει από το κουτί που είχε το βρετανικό νόμισμα, αγνοώντας τελείως το κουτί με το Euro!

Υπενθυμίζουμε ότι η συγκεκριμένη μεθοδος πρόβλεψης σημαντικών γεγονότων, είναι κοινώς αποδεκτή και πρωτοεφαρμόστηκε με επιτυχία κατά τη διάρκεια του Mundial του 2010 στη Ν. Αφρική, με ένα Γερμανικό χταπόδι μάντη, τον Paul.

O Σίντζον, όμως, το βρετανικό χταπόδι μέντιουμ, αντίθετα με τον Γερμανό συνάδελφό του, δε μένει σε ζωολογικό κήπο, αλλά έχει τα δικά του διαμερίσματα σε μια από τις ειδικές φάρμες που προορίζονται για εκείνα τα ζώα που έχουν χειροτονηθεί από τη Βασίλισσα. Μάλιστα, ειδικά ο Σίντζον έχει πάρει τον τίτλο του Δούκα του Stone(d)hedge.

Η βρετανική πλευρά πάντως, άφησε και κάποιους αόριστους υπαινιγμούς, σχετικά με τον θάνατο του γερμανικού χταποδιού, του Paul, πρόπερσι το καλοκαίρι. Ήταν τόσο «αθώος» ο θάνατός του ή μήπως «είδε» κάτι που δεν έπρεπε για το μέλλον του Euro και οι γερμανικές μυστικές υπηρεσίες το έκαναν λαδολέμονο για να μη σημειωθούν τριγμοί στην Ευρωζώνη;

Πάντως, ήδη υπόγειος πανικός έχει αρχίσει να καταλαμβάνει τα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, αφού ξαφνικά όλοι συνειδητοποίησαν πως το μέλλον του κοινού ευρωπαϊκού νομίσματος, εξαρτάται από ανθρώπους που πιστεύουν σε προβλέψεις χταποδιών και άλλων κεφαλόποδων.

πηγή : http://skandalistis.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...