Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου 2011

N.Μούσχουρη: "Δικαίως οι Γερμανοί τα βάζουν με τους Έλληνες"

Μαινόμενη κατά της ελληνικής νοοτροπίας και της πολιτικής διακυβέρνησης που μάς οδήγησαν σε αδιέξοδο, η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια Ν. Μούσχουρη. Κατανοεί το θυμό των Γερμανών και τα ανθελληνικά δημοσιεύματα.


Θυμωμένη με τους Έλληνες, αλλά και με τους πολιτικούς της χώρας, δηλώνει η Νάνα Μούσχουρη σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Die Welt.

H ερμηνεύτρια του Μάνου Χατζηδάκη, έδειξε να κατανοεί απόλυτα τους Γερμανούς και να τάσσεται υπέρ τους στην διαμάχη με το πρωτοσέλιδο του περιοδικού Focus που απεικόνιζε την Αφροδίτη της Μήλου σε απρεπή στάση.

Η διεθνούς φήμης τραγουδίστρια δήλωσε "Όλοι είναι δυσαρεστημένοι με τους Έλληνες σήμερα, κάτι που κατανοώ και θεωρώ σωστό. Είμαι θυμωμένη με τους Έλληνες και κυρίως, με τους πολιτικούς που είναι υπεύθυνοι για τα προβλήματα".

Η Νάνα Μούσχουρη δήλωσε επίσης ότι οι συμπατριώτες της έμαθαν να μην δουλεύουν "Οι σοσιαλιστές έφεραν τη χώρα στην κατάσταση που είναι σήμερα. Ενθάρρυναν τους ψηφοφόρους τους να πιστεύουν ότι δε χρειάζεται να εργάζονται πολύ στις σίγουρες και καλοπληρωμένες δουλειές τους".

Και συνέχισε:"Χρειαζόμαστε την Ευρώπη, όλοι μας. Ακόμη και οι Έλληνες πρέπει να μάθουν ότι πρέπει να εξοφλούν τα χρέη τους. Τα τελευταία 30 χρόνια, από τότε που μπήκαμε στην Ε.Ε., ζούσαμε σε ένα ψέμα, μέσα σε μια ψεύτικη ευημερία. Και πιο εύποροι ήταν αυτοί που επέλεξαν ποιοι θα τους κυβερνούν".

Αίσθηση, τέλος, προκάλεσε και η απόσταση που θέλησε να κρατήσει από τον Μίκη Θεοδωράκη, για τον οποίο ξεκαθαρίζει ότι δεν ήταν ποτέ φίλοι. Απλά είχαν συνεργαστεί κάποια στιγμή.
Να θυμίσουμε πως η  Μούσχουρη  έχει διατελέσει ευρωβουλευτής, την πενταετία 1994-1999.

πηγή:  http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...