Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

Τους έφαγε γιατί την... αγαπούσε

Ένας νεαρός που συνελήφθη από τη ρωσική αστυνομία για μικροαδικήματα ομολόγησε ότι έχει σκοτώσει τουλάχιστον έξι ανθρώπους και έφαγε τα εντόσθιά τους.
Ο Αλεξάντερ Μπίτσκοφ, ο αποκαλούμενος "κατά συρροή κανίβαλος-δολοφόνος", κρατούσε ημερολόγιο με τα εγκλήματά του, υποστηρίζοντας ότι άρχισε να σκοτώνει ανθρώπους όταν τον εγκατέλειψε η κοπέλα του κατηγορώντας τον για ανανδρία.Από την κλοπή στον κανιβαλισμό

Ο 23χρονος συνελήφθη για κλοπή σε κατάστημα αλλά στη συνέχεια άφησε άναυδους τους αστυνομικούς, όταν τους αποκάλυψε ότι έχει θάψει τα θύματά του στην αυλή του σπιτιού του στο Μπελίνσκι, μια πόλη που απέχει περίπου 630 χιλιόμετρα νοτιοανατολικά της Μόσχας.

Οι αστυνομικοί βρήκαν στην αυλή έξι πτώματα όμως, σύμφωνα με την εκπρόσωπο της επιτροπής που έχει αναλάβει την έρευνα της υπόθεσης, ο αριθμός των θυμάτων μπορεί να είναι μεγαλύτερος."Μοναχικός λύκος"

Σε αποσπάσματα από το ημερολόγιό του που διέρρευσαν στα ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο Μπίτσκοφ έγραφε ότι η φίλη του τον έδιωξε. "Είπε ότι είμαι φοβητσιάρης, όχι λύκος... Θα της δείξω εγώ... Ίσως να σταματήσει να παραπονιέται και να καταλάβει ότι είμαι ένας μοναχικός λύκος".

Η εφημερίδα Ιζβέστια ανέφερε, επικαλούμενη πηγές των υπηρεσιών ασφαλείας, ότι ο Μπίτσκοφ είχε φάει τα όργανα των θυμάτων του, όπως καρδιές και συκώτια. "Σε ορισμένα υπάρχουν ενδείξεις κανιβαλισμού", τονίζεται στο άρθρο.

Το 2007 ένας κατά συρροή δολοφόνος καταδικάστηκε σε ισόβια στη Ρωσία επειδή σκότωσε 48 ανθρώπους. Ο Αλεξάντερ Πιτσούσκιν υποστήριζε ότι δεν είχε μετανιώσει και ότι το να σκοτώνει κανείς είναι σαν να ερωτεύεται. Τα ρωσικά μέσα τον αποκαλούσαν "ο δολοφόνος της σκακιέρας" επειδή έλεγε ότι σχεδίαζε να σκοτώσει συνολικά 64 ανθρώπους, έναν για κάθε τετραγωνάκι της σκακιέρας.πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...