Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

«Με απήγαγαν εξωγήινοι»


Η διάσημη ηθοποιός της μικρής οθόνης Fran Drescher, την οποία γνωρίσαμε στην Ελλάδα από την επιτυχημένη σειρά «Νταντά αμέσου δράσης», ισχυρίζεται ότι κάποια στιγμή της ζωής της την απήγαγαν εξωγήινοι και της εμφύτευσαν ένα τσιπάκι στο χέρι, προγραμματίζοντάς τη για μία αποστολή.


Η 54χρονη σταρ έκανε τη συγκεκριμένη δήλωση-αποκάλυψη στη Huffington Post και μάλιστα επιμένει ότι η ιστορία της είναι πέρα για πέρα αληθινή. Επέδειξε και τον καρπό της όπου έχει το σημάδι και λέει ότι στο σημείο αυτό της εμφύτευσαν το τσιπάκι.

Όπως ανέφερε ο πρώην σύζυγός της, παραγωγός και σεναριογράφος Peter Marc Jacobson είχε μια παρόμοια εμπειρία: «Ξέρετε, είναι αστείο αλλά και ο Peter κι εγώ είδαμε εξωγήινους πριν ακόμη γνωριστούμε, ενώ μας συνέβη με τον ίδιο τρόπο, καθώς βρισκόμασταν στο αυτοκίνητο με τον πατέρα μας», ανέφερε υποστηρίζοντας τη θεωρία της περί εξωγήινων.

Η ηθοποιός πρόσθεσε: «Ήμασταν και οι δύο στο λύκειο. Λίγα χρόνια αργότερα, συναντηθήκαμε και διαπιστώσαμε ότι είχαμε την ίδια εμπειρία. Πιστεύω ότι με κάποιον τρόπο είχαμε προγραμματιστεί να συναντηθούμε. Και οι δύο έχουμε αυτό το σημάδι. Είναι το ίδιο ακριβώς σημάδι στο ίδιο ακριβώς σημείο», δήλωσε η Drescher αν και όπως συμπλήρωσε ο πρώην σύζυγός της δεν είναι πεπεισμένος 100% ότι εκείνη έχει το σημάδι από τους εξωγήινους. Στην ουσία, ο Jacobson πιστεύει ότι αυτό προήλθε είτε από έγκαυμα είτε από κάποια πληγή, αν και η Fran εκφράζει τη διαφωνία της: «Του είπα ότι έτσι μας προγραμμάτισαν οι εξωγήινοι να πιστεύουμε! Αλλά εδώ έχω ένα τσιπάκι!».

Οι Drescher και Jacobson δημιούργησαν μαζί τη σειρά της «Νταντάς» από το 1993 έως το 1999, όπου ήταν η τελευταία σεζόν. Τώρα πρωταγωνιστεί στη σειρά «Happily divorced».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...