Σάββατο 7 Ιανουαρίου 2012

Συνέχεια στην δυναστεία των Κένεντι με τον Τζόζεφ Π. τον τρίτο;

Ο Τζόζεφ Π. Κένεντι ο τρίτος, 31 ετών, βοηθός εισαγγελέας στην Μασαχουσέτη σήμερα, σχεδιάζει να θέσει υποψηφιότητα για το Κογκρέσο φέτος επιχειρώντας να αναβιώσει την δυναστεία της πιο φημισμένης πολιτικής οικογένειας στις Ηνωμένες Πολιτείες, μετέδωσαν αμερικάνικα ΜΜΕ και επιβεβαίωσε αργότερα χθες ο ίδιος.


 Ο Κένεντι βρίσκεται στα τελικά στάδια της προετοιμασίας της υποψηφιότητάς του με την ελπίδα ότι θα διαδεχθεί τον βουλευτή Μπάρνεϊ Φρανκ, όπως έγραψε η εφημερίδα Boston Globe και μετέδωσε το Rhode Island Public Radio, που επικαλέστηκαν οικογενειακές πηγές καθώς και πηγές του Δημοκρατικού κόμματος.

Ο βοηθός εισαγγελέας, γιος του πρώην βουλευτή Τζόζεφ Π. Κένεντι του δεύτερου και εγγονός του δολοφονημένου Ρόμπερτ Φιτζέραλντ Κένεντι, εξέδωσε μια ανακοίνωση μερικές ώρες μετά την δημοσιοποίηση της πληροφορίας στην οποία ανακοίνωσε ότι παραιτείται από τη θέση του βοηθού εισαγγελέα στην κομητεία Μίντλσεξ σε δύο εβδομάδες.

Στην ανακοίνωσή του ανέφερε ότι θα λάβει την τελική του απόφαση αφού συνομιλήσει με τους πολίτες.

Ο Κένεντι, απόφοιτος του πανεπιστημίου Στάνφορντ και της σχολής Νομικής του Χάρβαρντ, μιλάει άπταιστα ισπανικά και είχε διατελέσει μέλος της οργάνωσης Peace Corps.

Ο θάνατος --εν έτει 2009-- του γερουσιαστή Έντουαρντ Κένεντι χαρακτηρίστηκε ορόσημο, καθώς σήμανε ότι κανένα μέλος της οικογένειας δεν απέμενε σε κάποιο πολιτικό αξίωμα, διαρρηγνύοντας μια παράδοση που κρατούσε από τις ημέρες του φονευθέντος πρώην προέδρου των ΗΠΑ Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι.


πηγή:  http://tvxs.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...