Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2012

Με εισιτήριο και οι γιγαντοοθόνες

Τσάμπα μόνο στο σπίτι τους. Εισιτήριο θα πληρώνουν ακόμη και για να βλέπουν τους Ολυμπιακούς αγώνες απο τα Video Wall θα πληρώνουν όσοι επιλέξουν να βρεθούν στο Λονδίνο το ερχόμενο καλοκαίρι.


Θύελλα διαμαρτυριών έχει ξεσηκώσει στην βρετανική κοινωνία η απόφαση των διοργανωτών των Ολυμπιακών αγώνων του 2012 να βάλουν εισιτήριο ακόμη και σε όσους παρακολουθούν τους αγώνες μέσα απο τις γιγαντοοθόνες που θα βρίσκονται στο Ολυμπιακό πάρκο του Λονδίνου.

Οι επισκέπτες του Ολυμπιακού Πάρκου που δεν έχουν εισιτήρια στην κατοχή τους για τα στάδια θα πρέπει να καταβάλουν στην είσοδο το ποσό των 10 λιρών (περίπου 12 ευρώ) προκειμένου να έχουν τη δυνατότητα να εισέρχονται και να βλέπουν τους αγώνες μέσα από τις τεράστιες γιγαντοοθόνες που θα στηθούν.

Οι Βρετανοί διοργανωτές προσδοκούν να πουλάνε περισσότερα απο 20.000 εισιτήρια ημερησίως σε φιλάθλους που δεν κατάφεραν να προμηθευτούν τα αγωνιστικά εισιτήρια και θέλουν να νιώσουν την ατμόσφαιρα των Αγώνων.

Στο Ολυμπιακό πάρκο βρίσκονται το κεντρικό Ολυμπιακό στάδιο  όπου θα διεξαχθούν τα αγωνίσματα του στίβου , το ποδηλατοδρόμιο, το κέντρο υδατοσφαίρισης, το κέντρο του χάντμπολ, το γήπεδο μπάσκετ και οι πισίνες της κολύμβησης. 


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...