Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Οι 13 πιο περίεργοι γάμοι των τελευταίων ετών

H ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου πλησιάζει και οι ερωτευμένοι ετοιμάζονται να ανταλλάξουν δώρα και να γιορτάσουν τον έρωτά τους. Πολλοί μάλιστα κρατούν μια έκπληξη γι αυτήν την ημέρα που δεν είναι άλλη από μια ρομαντική πρόταση γάμου. Άλλο πάλι ίσως προτιμήσουν να πρωτοτυπήσουν και να εκπλήξουν με τις επιλογές συντρόφων…

Συγκεντρώσαμε τους πιο παράξενους και περίεργους γάμους των τελευταίων ετών και σας τους παρουσιάζουμε!


Γαμπρός και νύφη είναι ένα
Το 2007 ο Κινέζος Liu Ye αποφάσισε ότι θα ήταν καλύτερο να παντρευτεί τον εαυτό του! Ντυμένος με μπεζ γαμπριάτικο κοστούμι «παντρεύτηκε» με μια φωτογραφία του όπου εμφανιζόταν ο ίδιος ντυμένος νυφιάτικα με κατακόκκινη παραδοσιακή ενδυμασία.

Παντρεύτηκε τον εαυτό της
Βέβαια δεν είναι ο πρώτος γάμος όπου κάποιος αποφασίζει αν παντρευτεί τον ίδιο του υον εαυτό. Το 2003 η Jennifer Hoes διοργάνωσε μια τελετή με φίλους και συγγενείς και υποσχέθηκε πίστη στον εαυτό της!Το ίδιο συνέβη και τον Οκτώβριο του 2010 όταν η 30χρονη Chen Wei Yih παντρεύτηκε τον εαυτό της στην Ταϊβάν.

Ερωτεύτηκε το φίδι της
Το 2006, μια Ινδή ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε με ένα φίδι! Την τελετή παρακολούθησαν περισσότεροι από 2.000 άνθρωποι.

15 χρόνια έρωτα με ένα δελφίνι
Στο Ισραήλ μια Βρετανή αποφάσισε μετά από ένα 15ετές φλερτ με ένα δελφίνι να παντρευτεί την «αγπάη της ζωής της». Ο γάμος σφραγίστηκε με ένα φιλί και γαμήλιο δώρο μια ρέγγα!

Παντρεύτηκε μια κατσίκα για να αποκαταστήσει την τιμή της
Στο Σουδάν ο νόμος υπαγορεύει ότι αν ένας άνδρας κοιμηθεί με μια γυναίκα, πρέπει να την παντρευτεί αμέσως για να σώσει την τιμή της. Το 2006, ο νόμος εφαρμόστηκε για να αποκατασταθεί η τιμή μιας… κατσίκας. Ο Charles Tombe πιάστηκε να κάνει σεξ με μια κατσίκα και αναγκάστηκε να την παντρευτεί, και να πληρώσει προίκα στον ιδιοκτήτη της!

Πήρε για γυναίκα του μια σκύλα για να γλιτώσει την κατάρα
Βέβαια, σε κάποιες περιπτώσεις ο γάμος με ένα ζωντανό δεν έρχεται ως εξέλιξη του… έρωτα. Ένας γεωργός στην Ινδία, που υπέφερε από κάποια αναπηρία, πίστευε ότι είχε δεχτεί κατάρες μετά από το λιθοβολισμό δύο σκυλιών που είχαν εισβάλει στη ρυζοφυτεία του. Οι γιατροί δεν μπορούσαν να τον βοηθήσουν, αλλά κάποιος μάγος-αστρολόγος του είπε ότι ο μόνος τρόπος για να απαλλαχθεί από την κατάρα θα ήταν να παντρευτεί ένα σκυλί και να ζήσει με αυτό.

Αιώνια πίστη σε μια γατούλα
Εκτός βέβαια από τα σκυλιά και οι γάτες μπορούν επίσης να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου. Αυτό φαίνεται σκέφτηκε και ένας ταχυδρομικός υπάλληλος στη Γερμανία παντρεύτηκε τη γάτα του όταν ο κτηνίατρος τον ενημέρωσε ότι ήταν άρρωστη.

Εκανε πρόταση γάμου στον Πύργο του Αιφελ
Μια στρατιωτικός από το Σαν Φρανσίσκο ερωτεύτηκε τον Πύργο του Άιφελ και αποφάσισε να του κάνει επίσημη πρόταση γάμου. Μάλιστα η κυρία Έρρικα προχώρησε ένα βήμα παραπέρα αλλάζοντας και το επώνυμό της «La Tour Eiffel» σε δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την αιώνια πίστη της στον «Πύργο του Αιφελ».

Παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου
Κάτι παρόμοιο είχε συμβεί και το 1979 όταν η Eija-Riitta Berliner-Mauer παντρεύτηκε το Τείχος του Βερολίνου. Όπως και η προηγούμενη κυρία έτσι κι αυτή άλλαξε το επίθετό της σε «Τείχος του Βερολίνου».

Ερωτεύτηκε το... Νιντεντο της!
Στη νέα εποχή των νέων τεχνολογιών δε θα μπορούσε να λείπει και ο ηλεκτρονικός έρωτας. Και δεν εννοούμε την επικοινωνία δύο ανθρώπων μέσω ιστοτόπων. Το 2009 μια χρήστης του διαδικτύου με το ψευδώνυμο "Sal9000" ερωτεύτηκε ο χαρακτήρα που συνάντησε σο παιχνίδι "Αγάπη Plus» του NintendoDS και τον παντρεύτηκε το 2009.

Παντρεύτηκε γυναίκα μαξιλάρι!
Το 2010 ένας Κορεάτης, ο Lee Jin-gyo αποφάσισε να αποκαταστήσει την γυναίκα με την οποία ζει χρόνια και να την παντρευτεί. Που βρίσκεται το περίεργο; Στο γεγονός ότι η αγαπημένη του είναι μαξιλάρι! Ο Lee Jin-gyo έντυσε την εκλεχτή της καρδιάς του - ενα μαξιλάρι με ζωγραφισμένο το πρόσωπο της Fate Testarossa, της ηρωίδας σειράς κινουμένων σχεδίων - με νυφικό και την οδήγησε στην εκκλησία αφήνοντας έκπληκτο τον τοπικό ιερέα που τέλεσε την ειδική τελετή. Οσοι γνωρίζουν τον Lee δηλώνουν ότι έχει εμμονή με αυτό το μαξιλάρι και το παίρνει παντού. Βγαίνουν έξω για περίπατο στο πάρκο ή το λούνα παρκ αλλά ακόμη και όταν βγαίνει για φαγητό σε εστιατόριο το βάζει σε ξεχωριστή καρέκλα!

Πήρε για γυναίκα του μια κούκλα του σεξ!
Κάτι ανάλογο είχε κάνει και το 2000 ο κ.Davecat που αποφάσισε να παντρευτεί μια φουσκωτή κούκλα του σεξ. «Μου δίνει πολλά πράγματα που δεν μπορώ να πάρω από μια κανονική γυναίκα, όπως για παράδειγμα η ησυχία ...» είχε δηλώσει ο ίδιος σχολιάζοντας την πράξη του μιλώντας τότε σε τηλεοπτική εκπομπή.


Εμεινε μπουκάλα… και την παντρεύτηκε!
Σύμφωνα με μια Ινδική παροιμία όταν η μνηστή ή ο μνηστήρας δεν εμφανιστεί στο γάμο παντρεύεσαι με ένα πήλινο δοχείο, κάτι παρόμοιο με το δικό μας «έμεινε μπουκάλα». Την παροιμία πήρε αυτολεξί μια γυναίκα ονόματι Salvita. Το 2005 ο αρραβωνιαστικός της, αξιωματικός της αστυνομίας εστάλη σε αποστολή με αποτέλεσμα ο γάμος να πρέπει να αναβληθεί. Ωστόσο, η γυναίκα αποφάσισε να τελεστεί κανονικά ο γάμος με τη φωτογραφία του συζύγου πάνω σε ένα πήλινο δοχείο!

Να ζήσουν...


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...