Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

Η κατάρα του Lotto: κέρδισε 13,3 εκατ. ευρώ, έχασε γυναίκα, γιο, νύφη και τα λογικά του


Επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά η σοφή παροιμία των αρχαίων, «μηδένα προ του τέλους μακάριζε», ακόμη και για τους πιο καλοπροαίρετους ανθρώπους...

Ενας 77χρονος σήμερα ταξιτζής από το Μόντρεαλ του Καναδά, μετά από μία ζωή σκληρής δουλειάς, κέρδισε το 2009 στο Lotto 16,9 εκατ. καναδικά δολάρια (πάνω από 13,3 εκατ. ευρώ) και θεώρησε ότι η τύχη τον αντάμειψε τελικά.


Στις δηλώσεις που έκανε τότε ο υπερτυχερός Λουσιέν Νολτ, υποσχέθηκε να «κακομάθει την οικογένειά του» και όχι μόνο. Πράγματι, έδωσε στον γιο του Ντάνιελ ένα μεγάλο μέρος των κερδών, ενώ μοίρασε 5 εκατ. δολάρια στους γείτονές του, σε μία εντυπωσιακή κίνηση που εξόργισε ακόμη και την οικογένειά του.

Τόσο μάλιστα, ώστε ο γιος να κάνει φέτος την Ανοιξη μήνυση σε τέσσερις από τους γείτονες, καθώς και τον γαμπρό της πρώην συζύγου του πατέρα του (τον εγκατέλειψε λίγους μήνες μετά την είσπραξη των χρημάτων), απαιτώντας να επιστρέψουν ένα ποσό 1,3 εκατ. δολαρίων.

Στην αγωγή υποστηρίζει ότι μεταξύ άλλων, γειτόνισσα έπεισε τον ηλικιωμένο ταξιτζή να της αγοράσει σπίτι 300.000 δολαρίων και να της πάρει και ένα Mini Cooper 35.000 δολαρίων. Τρεις άλλοι γείτονες «τον εκμεταλλεύτηκαν, καθώς είναι εύκολος στόχος λόγω της κατάστασής του».

Φυσικά, το ίδιο διάστημα ο γιος Ντάνιελ και η σύζυγός του Τερέζα Ρέχελ απολάμβαναν το δικό τους μερίδιο. Το καλοκαίρι έφτιαξαν την καινούργια τους μεγάλη πετρόκτιστη πισίνα. Μέσα σε αυτήν, στις 2 Σεπτεμβρίου, βρέθηκε πνιγμένη η Τερέζα.


Ο Ντάνιελ πήγε την νεκρή γυναίκα του στον τόπο καταγωγής της, ολοκλήρωσε τις διαδικασίες για την ταφή της και επέστρεψε στο Μόντρελ. Χτες Πέμπτη πήγε να βγάλει βόλτα το σκύλο του, ο οποίος του ξέφυγε και πέρασε το δρόμο. Ο Ντάνιελ έτρεξε πίσω του και ουσιαστικά έπεσε στις ρόδες ενός τζιπ που περνούσε μπροστά από το σπίτι. Λίγες ώρες αργότερα, οι γιατροί εγκατέλειψαν την μάχη και ανακοίνωσαν ότι ήταν νεκρός.

Οσο για τον γέρο-Λουσιέν, που πριν τρία χρόνια πίστεψε ότι όλα άλλαξαν προς το καλύτερο, είναι πλέον κλεισμένος σε ένα γηροκομείο, έχοντας χάσει τα λογικά του.

Οπως είπε στα τοπικά ΜΜΕ η γειτόνισσα Ντελβίνα Μαλενφάντ, «είναι μία απίστευτη ιστορία... σκοτώθηκε ούτε τρεις εβδομάδες μετά την γυναίκα του, που πνίγηκε μέσα στην μεγάλη πισίνα που είχαν μόλις φτιάξει».




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...