Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Παραλίγο μέλος των Metallica o Hulk Hogan

Πως θα σας φαινόταν αν στη θέση του Robert Trujillo μπασίστας των Metallica ήταν ο Hulk Hogan;Και όμως, σύμφωνα με τον ίδιο, θα μπορούσε άνετα να είναι μέλος μίας από της μεγαλύτερης μπάντας στο κόσμο μιας και ήταν πολύ καλός φίλος με τον ηγέτη της, Lars Ulrich.


O πάλαι ποτέ «γίγαντας του κατς» μίλησε στην Sun και αποκάλυψε πως όταν ο Ulrich αποφάσισε να φτιάξει τη μπάντα, του είχε ζητήσει να παίξει μπάσο μιας και τότε δούλευε ως μουσικός. «Πριν γίνω παλαιστής, ήμουν μουσικός. Έπαιζα μπάσο. Με τον Lars ήμασταν κολλητοί και τις πρώτες μέρες των Metallica που ζήτησε να συμμετάσχω και και εγώ. Τελικά όμως δεν προχώρησε».

Φανταστείτε τον λοιπόν στο Master Of Puppets να σκίζει το φανελάκι του και να κάνει stage diving, βγάζοντας νοκ άουτ κάποιον άτυχο από τον κόσμο. Πλάκα θα είχε. Ειδικά αν αυτός ήταν ο Ultimate Warrior.

Επιπλέον ο 58χρονος Hogan αποκάλυψε πως μία από τις αδυναμίες του ήταν και οι Stone Roses. «Λατρεύω τους Stone Roses. Επέστρεψαν, έτσι δεν είναι; Υπέροχο νέο. Κάποτε έκανα προπόνηση ακούγοντας τα τραγούδια τους».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...