Δευτέρα 2 Ιανουαρίου 2012

Βιογραφία "φωτιά" για τον Νίξον

Σχέση με Αμερικανό πλέιμποι φέρεται να είχε ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ρ. Νίξον, σύμφωνα με βιογραφία που έγραψε ρεπόρτερ του Λευκού Οίκου. Διαβάστε πώς τον αποκαλούσαν οι συνεργάτες του.



Σάλο έχει προκαλέσει βιογραφία του πρώην προέδρου των ΗΠΑ Ρίτσαρντ Νίξον, που κυκλοφόρησε πριν λίγες ημέρες, καθώς τον παρουσιάζει ως ομοφυλόφιλο, αλκοολικό και βίαιο με τη γυναίκα του.
Τη βιογραφία με τίτλο "Nixon's Darkest Secrets: The Inside Story of America's Most Troubled President" υπογράφει ο πρώην ρεπόρτερ του Λευκού Οίκου, Ντον Φάλσομ.

Ο μοναδικός πρόεδρος των ΗΠΑ, που παραιτήθηκε, λόγω του σκανδάλου "Watergate", παρουσιάζεται από τον ρεπόρτερ ως αλκοολικός και φέρεται να είχε πολυετή δεσμό με επιχειρηματία από το Μαϊάμι.

Στο βιβλίο επίσης αναφέρεται πως ο Νίξον μαζί με τον Αμερικανό πλέιμποι Τσαρλ (Bebe) Ρεμπόζο έκαναν ξέπλυμα μαύρου χρήματος ενώ φέρεται να είχαν κρυφό δεσμό.

Συγκεκριμένα, ο Φάλσομ γράφει πώς έκαναν μπάνιο και ηλιοθεραπεία σε διακοπές στο Κι Μπισκέιν της Φλόριντα ενώ εθεάθησαν να κρατούν ο ένας το χέρι του άλλου. Επιπλέον, άλλος ένας δημοσιογράφος δήλωσε πως μια αγκαλιά που αντάλλαξαν ήταν ιδιαίτερα θερμή.

Η φιλία τους ωστόσο δεν ήταν κάτι κρυφό και κράτησε μέχρι το θάνατο του Νίξον. Ο Ρεμπόζο πέθανε μετά από τέσσερα χρόνια.

Οι αποκαλύψεις του βιβλίου δε σταματούν εκεί καθώς ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ φέρεται να έπινε πάρα πολύ και στον Λευκό Οίκο τον αποκαλούσαν "Our Drunk" (ο μεθυσμένος μας).

Σύφωνα με το βιβλίο, δεν δίσταζε να ξυλοκοπεί τη σύζυγό του, Πατ Νίξον. Τονίζει μάλιστα πως μπροστά έδειχναν ερωτευμένη όμως όταν έκλειναν οι πόρτες ο Νίξον την έβριζε και τη χτυπούσε.
Το ίδρυμα Nixon αρνήθηκε να κάνει οποιοδήποτε σχόλιο για το βιβλίο.


πηγή:  http://news247.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...