Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2012

Ο γκέι φίλος του Άρτσι παντρεύεται!

Ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει στις Ηνωμένες Πολιτείες η κυκλοφορία του νέου τεύχους του γνωστού κόμιξ Life With Archie #16, το οποίο παρουσιάζει γκέι γάμο στο εξώφυλλό του.

Το δημοφιλές κόμιξ κυκλοφόρησε την Τετάρτη, μετά από μήνες αναμονής από τους οπαδούς του καθώς και όσων υποστηρίζουν τους γάμους μεταξύ ομοφυλοφίλων.



Στο εν λόγω τεύχος, ένας από τους χαρακτήρες, ο Κέβιν, αποφασίζει να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του και να κάνει στρατιωτική καριέρα- αλλά τραυματίζεται ενώ υπηρετούσε στο Ιράκ. Κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, ο Κέβιν συναντά ένα αφροαμερικανό γιατρό – και οι δύο τελικά ερωτεύονται. Η ευτυχισμένη ημέρα του γάμου του ζευγαριού παρουσιάζεται και στο εξώφυλλο του περιοδικού.

Το κόμιξ «Life With Archie» παρακολουθεί τις ζωές των εφήβων μαθητών του σχολείου του Ρίβερντεϊλ. Ο Κέβιν, ο πρώτος gay χαρακτήρας της σειράς, εισήχθη στην ομάδα τον Απρίλιο του 2010 προκειμένου να «αντανακλά το τι συμβαίνει με τα παιδιά σήμερα στον πραγματικό κόσμο», δήλωσε ο διευθυντής της Archie Comics Τζόναθαν Γκολντουότερ στο CNN τον περασμένο μήνα. Το δημοφιλές κόμιξ έχει γίνει και τηλεοπτικό σήριαλ το οποίο είχε προβληθεί και στην Ελλάδα.








πηγή:  http://www.tsantiri.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...