Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

Απίστευτο βίντεο: Η ζούγκλα των δρόμων στη Ρωσία


Κατά καιρούς έχουμε παρουσιάσει αρκετά βίντεο με τις συνθήκες που επικρατούν στους δρόμους της Ρωσίας. Το συγκεκριμένο απευθύνεται σε άτομα που διαθέτουν ...γερό στομάχι.

Τήρηση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, σεβασμός στον πεζό, κανόνες ασφαλείας, είναι, όπως φαίνεται στο βίντεο, άγνωστες έννοιες για την πλειοψηφία των οδηγών αυτοκινήτων και λεωφορείων στη Ρωσία.

Πραγματικά, μετά το πρώτο λεπτό του βίντεο, νιώθεις το στομάχι σου να δένεται ... κόμπος από αυτά που βλέπεις. Να σταματάει το αυτοκίνητο για να περάσει ο πεζός και να έρχεται άλλο όχημα από τα δεξιά και να τον παρασέρνει τον άτυχο άνθρωπο. Λεωφορείο να στρίβει και να χτυπάει άνθρωπο ο οποίος κινείτα σε διάβαση πεζών. Αυτοκίνητο της αστυνομίας να παρασέρνει μαθητή.

Εκτός πάντως από την ζούγκλα των δρόμων στη Ρωσία, αυτό που προφανώς προκύπτει από το συγκεκριμένο βίντεο, είναι το γεγονός ότι σχεδόν κανένας από τους πεζούς που χτυπήθηκαν, δεν τραυματίσθηκε σοβαρά. Αυτό αποδεικνύεται από το ότι οι περισσότεροι σηκώνονται και συνεχίζουν στο δρόμο τους, λες και δεν συνέβη τίποτα.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...