Κυριακή 30 Δεκεμβρίου 2012

Λαμβάνει επίδομα αναπηρίας επειδή ακούει χέβι μέταλ!


Ο 42χρονος Σουηδός Ρότζερ Τάλγκρεν απέδειξε στο δικαστήριο πως είναι εθισμένος στη μουσική χέβι μέταλ, με αποτέλεσμα να λάβει οικονομική βοήθεια από το κράτος ως επίδομα αναπηρίας.

Σύμφωνα με τη Global Post, ο Ρότζερ επισκέφτηκε τρεις ψυχολόγους, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον εθισμό του στη μουσική αυτή. Ο 42χρονος άντρας δηλώνει ανίκανος να παραμείνει σε οποιαδήποτε εργασία λόγω της αγάπης του για τη χέβι μέταλ, ενώ τονίζει πως προσπαθεί εδώ και δέκα χρόνια να απαλλαχθεί από τον εθισμό του ο οποίος τον «αναγκάζει» να παρακολουθεί περισσότερες από 300 συναυλίες τον χρόνο, καθιστώντας τον ανίκανο να σταθεροποιηθεί σε οποιονδήποτε χώρο εργασίας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «The Local», ο 42χρονος εργάζεται part – time αυτή την περίοδο, πλένοντας πιάτα σε εστιατόριο του  Χάσλεχολμ, όπου λαμβάνει πλέον και αναπηρικές παροχές. Έχει έρθει μάλιστα και σε συμφωνία με το αφεντικό του, ο οποίος του επιτρέπει να ακούει Slayer στο «τέρμα» την ώρα που πλένει πιάτα.

«Αισθάνομαι αναγκασμένος να επιδεικνύω το χέβι μέταλ στιλ μου. Αυτό με φέρνει σε δύσκολη θέση στην αγορά εργασίας. Ως εκ τούτου, έχω ανάγκη από επιπλέον οικονομική ενίσχυση. Ευτυχώς τώρα, μπορώ να εμφανιστώ σε μια συνέντευξη για δουλειά φορώντας τα κανονικά μου ρούχα και απλά να δώσω στους εργοδότες μου αυτό το χαρτί», δηλώνει ο Τάλγκρεν.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...