Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2012

Κίνημα της Ελλάδας: Οι "Φίλοι του Γέροντα Παΐσιου" έφτιαξαν πολιτικό κόμμα


Τα μέλη της ομάδας "Φίλοι του Γέροντα Παΐσιου, ίδρυσαν "Το Κίνημα της Ελλάδας". Το πολιτικό κίνημα ιδρύθηκε στις 12 Δεκεμβρίου "με σκοπό την άμεση οργάνωση του παγκόσμιου Ορθόδοξου Ελληνισμού για την Αναγέννηση της χώρας, βασισμένης στα νάματα των διδαχών και προφητειών του αγίου Γέροντος Παΐσιου", όπως δηλώνουν οι ίδιοι.

"Μονάχα μια σημαία έμεινε όρθια, ένας τρόπος, ένας δρόμος! Αυτός που κράτησε 1.000 ολόκληρα χρόνια την πιο μεγάλη, φωτεινή και ένδοξη Αυτοκρατορία που είδε ποτέ ο κόσμος! Ο δρόμος του Ενωμένου Ορθόδοξου Ελληνισμού", αναφέρουν οι ιδρυτές του, στο blog που έχουν δημιουργήσει.


H ανακοίνωση τους και οι θέσεις τους:

"ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΗ ΚΟΜΜΑ! ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ! ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΩΝΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΕΙΜΜΑΡΟΣ!

Αφήσαμε την πατρίδα να χαλαστεί, πότε από τον έναν, πότε από τον άλλο και ύστερα παραπονιόμασταν, χωρίς να πιάνουμε τα μαλαματένια τα "σπαθιά" μας! Χωρίς να καταλάβουμε το αληθινό μας χρέος, τη δύναμη και τις δυνατότητές μας! Χωρίς να στοχαστούμε ότι ΕΜΕΙΣ πρέπει να αναλάβουμε τις τύχες της χώρας ΜΑΣ με τη βοήθεια του Θεού και κανένας άλλος! Τις τύχες της δικής μας Ελλάδας! Των προγόνων, των οικογενειών και των παιδιών μας!


"Ιδεολογίες" σαν του νοσηρού Ναζισμού, του Κομμουνισμού, του Σοσιαλισμού, του Νεοφιλελευθερισμού, καταστρέψανε την πατρίδα μας και καταφτώχυναν πνευματικά και υλικά τον λαό μας!


Μονάχα μια σημαία έμεινε όρθια, ένας τρόπος, ένας δρόμος! Αυτός που κράτησε 1.000 ολόκληρα χρόνια την πιο μεγάλη, φωτεινή και ένδοξη Αυτοκρατορία που είδε ποτέ ο κόσμος! Ο δρόμος του Ενωμένου Ορθόδοξου Ελληνισμού!

Όχι, δεν είμαστε καλύτεροι από τους άλλους, αλλά πιο συνειδητοποιημένοι, πιο δυνατοί, με την πιο σωστή συνταγή, τις ορθές συντεταγμένες και τα άγια σεντούκια της Ιστορίας στα αμπάρια μας, γεμάτα ιδέες, αγώνες, ήρωες, Αγίους και μπροστάρηδες!

Και φέρνουμε αγάπη! Και όχι εκδίκηση! Δημιουργία και όχι χάος! Κτίσιμο και όχι γκρέμισμα!
Αξιοπρέπεια και όχι δουλεία! Συμφιλίωση και όχι διχόνοια! Ειρήνη και όχι εμφύλιο!

Και δεν κατηγορούμε κανέναν. Παρά μονάχα τους εαυτούς μας, γιατί αργήσαμε!

Μα τώρα συναντιόμαστε στις πολεμίστρες, στις Εκκλησιές, στα Μοναστήρια, τις πλατείες, τα Σχολειά, στην ανέχεια, τη φτώχεια, την ανεργία, την αδικία, τους δρόμους, τις λιγοστές και κακοπληρωμένες δουλειές, το διαδίκτυο, τα φέρετρα! Κι αδελφωνόμαστε! Όλοι οι Έλληνες! Όλοι μαζί! Όλοι σαν φίλοι! Όλοι σαν τότε! Σαν το ευλογημένο ΄21! Σαν όπου η Ιστορία μάς καλεί στις μεγάλες της ώρες!

Τα περιστέρια της νέας Ελλάδας φτερουγίζουν ήδη παντού το μεγάλο μήνυμα! Το μεγάλο κάλεσμα προς όλους!

Οι Έλληνες σμίγουν! Η Ελλάδα μπορεί! Η Πατρίδα αναγεννάται! Και το γένος μας θα ξαναλάμψει στην Οικουμένη!

Κίνημα Φίλων Γέροντος Παϊσίου".


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...