Παρασκευή 6 Απριλίου 2012

«Μανιακός» κόβει μαλλιά ανύποπτων περαστικών!

Ο 48χρονος Ντάρεν Ντίξον από το Σάλφορντ, κοντά στο Μάντσεστερ της Βρετανίας, δεν φαινόταν ύποπτος όταν περπατούσε, μαζί με άλλους περαστικούς, στους δρόμους της περιοχής. Οπως αποδείχθηκε ωστόσο, είχε ένα ιδιαίτερα εξεζητημένο γούστο για τα γυναικεία μαλλιά, αλλά και το πώς και... πού πρέπει να τα κόβει κανείς.


Σύμφωνα με όσα δημοσίευσε η τοπική αστυνομία, στις δύο τελευταίες περιπτώσεις που καταγράφηκαν για την υπόθεση, ο Ντίξον επιτέθηκε σε δύο νεαρές με έναν αρκετά πρωτότυπο τρόπο.
Στην πρώτη περίπτωση, μία 19χρονη περπατούσε σε ένα δρόμο του Φάλοουφιλντ, λίγο μετά το μεσημέρι, όταν πρόσεξε σε ιδιαίτερα μικρή απόσταση τον Ντίξον. Δεν έδωσε σημασία και πέρασε στο απέναντι πεζοδρόμιο, όταν άρχισε να αντιλαμβάνεται ότι ο άνδρας την ακολουθούσε κατά πόδα.

Ενώ είχε αρχίσει να ανοίγει το βήμα της, ένιωσε κάτι να αγγίζει τα μαλλιά της και την ίδια στιγμή «άκουσε έναν μεταλλικό ήχο, σαν κάτι να πέφτει στο έδαφος», όπως είπε στην αστυνομία.

Γυρίζοντας, είδε έντρομη τον Ντίξον να σηκώνει το ψαλίδι, μαζί με μία τούφα από τα μαλλιά της.
Το δεύτερο θύμα, επίσης μία νεαρή γυναίκα, ψώνιζε αργά το βράδυ σε κατάστημα του Τράφορντ, όταν της συνέβη κάτι αντίστοιχο, την ώρα που κοιτούσε τα ράφια με τα σαμπουάν.

Οπως σχολίασε ο Λόρενς Γκάλαχερ από την Αστυνομία, «ο Ντίξον δεν έδωσε σε κανένα σημείο της υπόθεσης μέχρι την καταδίκη του, οποιαδήποτε ένδειξη για το λόγο ή το σκοπό αυτών των επιθέσεων ... Αν και δεν τους προκάλεσε κανένα τραύμα, θα τους πάρει καιρό να το ξεπεράσουν».


πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...