Τετάρτη 17 Ιουλίου 2013

Απίστευτο: Ιάπωνες χειρουργούν την παλάμη τους για να αλλάξουν τη μοίρα τους


Μια νέα μόδα αρχίζει να εξαπλώνεται στην Ιαπωνία στέλνοντας τους πιστούς της χειρομαντείας, κατευθείαν στον πλαστικό χειρουργό. Τις γραμμές του πεπρωμένου που βρίσκονται στο εσωτερικό της παλάμης επιθυμούν να αλλάξουν... οι Ιάπωνες θεωρώντας πως με αυτό τον τρόπο μπορούν να επηρεάσουν την τύχη και το μέλλον τους προς το καλύτερο. Τις επεμβάσεις "τύχης" φαίνεται πως ακολουθούν και ορισμένοι Κορεάτες στη χώρα τους.

Σύμφωνα με την dailybeast, οι νέου τύπου επεμβάσεις κοστίζουν περίπου 850 ευρώ και γίνονται με ηλεκτρικό νυστέρι που καίει τη σάρκα, ώστε το αποτέλεσμα να είναι μόνιμο και να μοιάζει φυσικό. Κάθε επέμβαση στην ανθρώπινη μοίρα διαρκεί συνήθως 10-15 λεπτά, ενώ η επούλωση γίνεται μέσα σε έναν μήνα.

Αυτό που ζητούν συνήθως οι πελάτες από τους γιατρούς είναι να επεκτείνουν τις υπάρχουσες γραμμές ή/και να προσθέσουν καινούργιες, όπως τη φημισμένη, πολυπόθητη γραμμή του αυτοκράτορα. Πρόκειται για τρεις γραμμές οι οποίες, όταν ενώνονται, δημιουργούν τη μοίρα των αυτοκρατόρων: Η πρώτη συμβολίζει τύχη στον πλούτο, η δεύτερη οικονομική επιτυχία (για διατήρηση των εσόδων) και η τρίτη καλό πεπρωμένο.

Οι γυναίκες πάλι θέλουν να χαράξουν τη γραμμή του γάμου (όταν λείπει) ή/και να βελτιώσουν τη γραμμή του έρωτα. Για τα υπόλοιπα (χρήματα, καλή μοίρα κλπ.) δεν αγωνιούν ιδιαίτερα, αφού περιμένουν να τους τα προσφέρει ο σύζυγος.

Μάλιστα οι ανάγκες του επαγγέλματος έκαναν κάποιους χειρουργούς να σπεύσουν να εντρυφήσουν στην αρχαία τέχνη της χειρομαντείας, ώστε να μπορούν να κάνουν οι ίδιοι προτάσεις στους πελάτες τους. Πάντως κάποιοι γιατροί υποστηρίζουν πως, αν υπάρξει αποτέλεσμα, αυτό μάλλον θα οφείλεται στην αυθυποβολή του πελάτη.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...