Τετάρτη 31 Οκτωβρίου 2012

Μητέρα πιστεύει πως γέννησε το διάβολο...


Μία περίεργη υπόθεση έχει αναδειχθεί στην Κολομβία με μία μητέρα να ισχυρίζεται πως ο γιος της, που μετρά τέσσερις εβδομάδες, είναι δαιμονισμένος, καθώς βγάζει φωτιές από το στόμα και περπατά σαν ενήλικος, χωρίς να χρειάζεται βοήθεια.
Η Ana Feria Santos, 28 ετών, στην πόλη Λόρικα, κοντά στην ακτή της Καραϊβικής, προφανώς πιστεύοντας σε δεισιδαιμονίες και στη μεταφυσική, διαδίδει στην τοπική κοινωνία τους φόβους της ότι το παιδί της είναι ο διάβολος μεταμορφωμένος.


Αναφέρει πως η χαρά της εγκυμοσύνης και της γέννησης κράτησε μόνο για λίγο, αφού αμέσως μετά τον τοκετό κατάλαβε πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το παιδί της. Ένοιωσε φόβο της απομόνωσης και θέλησε να αποκρύψει την ιδιαιτερότητα του παιδιού της.

Άρχισε γρήγορα να παρατηρεί αρκετές ανωμαλίες, όπως το βλέμμα του βρέφους που ήταν εξαρχής τρομακτικό. Στη συνέχεια η ανάπτυξη των υπολοίπων αξιοπερίεργων συμπεριφορών, καθόλου συμβατών με την ηλικία του, την έκανε να βεβαιωθεί πως είχε δώσει ζωή στο διάβολο.

Θυμίζοντας έντονα την ταινία του 1976, ''Ο Οιωνός'', η μητέρα των πέντε συνολικά παιδιών της οικογένειας αναφέρει πως το νεογέννητο κρύβεται στο σπίτι και γελά ''διαβολικά''.


Η μητέρα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό ανέφερε πως: '' Περπατά σαν ενήλικας, κρύβεται κάτω από το κρεβάτι, μέσα σε μια βαλίτσα, στο πλυντήριο ή το ψυγείο''.

Οι γείτονες είναι πεπεισμένοι ότι το παιδί έχει κυριευτεί από κάποιο σατανικό πνεύμα, για αυτό και πετούν πέτρες ''στο σπίτι που στεγάζει το διάβολο''.

Οι γιατροί, όπως ήταν αναμενόμενο, δεν πιστεύουν τις εικασίες της οικογένειας και έχουν ξεκινήσει έρευνες για να διαπιστώσουν αν το παιδί έχει κακοποιηθεί.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...