Τετάρτη 24 Οκτωβρίου 2012

"Αναστήθηκε" δολοφονημένος την ώρα που τον θρηνούσαν


Ένας άνδρας 41 χρονών από τη βορειοανατολική Βραζιλία σόκαρε την οικογένειά του όταν εμφανίστηκε μπροστά τους, τη στιγμή που τον θεωρούσαν νεκρό.
Νωρίτερα, είχε ζητηθεί από την οικογένεια του Τζιλμπέρτο Αραούζο να μεταβεί στο νεκροτομείο προκειμένου να αναγνωρίσουν το πτώμα ενός δολοφονημένου άνδρα όπου και επιβεβαίωσαν ότι ήταν ο 41χρονος.

Συγγενείς και φίλοι είχαν μαζευτεί γύρω από το νεκρό σώμα του άγνωστου άντρα, για να θρηνήσουν το χαμό του Αραούζο, όταν αυτός εμφανίστηκε μπροστά τους.

Όπως αναφέρει το πρακτορείο Ρόιτερς, ένας φίλος του Αραούζο τον ειδοποίησε "για τον θάνατό του", και αυτός στη συνέχεια γύρισε κοντά στην οικογένειά του προκειμένου να τους καθησυχάσει. "Είμαι ζωντανός, τσιμπήστε με αν δεν με πιστεύετε" ήταν τα λόγια που είπε ο 41χρονος μόλις αντίκρισε τους αποστομωμένους συγγενείς του.

Η μητέρα του Αραούζο δήλωσε στα τοπικά μέσα ότι πολλοί από όσους είχαν πάει να τον θρηνήσουν λιποθύμησαν μόλις τον είδαν μπροστά τους. "Τρόμαξα, αλλά τώρα είμαι πολύ χαρούμενη, γιατί μου είπαν ότι ο γιος μου είναι νεκρός αλλά τελικά ήταν ένα τρομερό λάθος", δήλωσε η μητέρα του Αραούζο.

Μόλις αντελήφθη το μπέρδεμα που είχε προκληθεί, ο Αραούζο προσπάθησε να επικοινωνήσει με τις τοπικές αρχές προκειμένου να τους πει ότι είναι ζωντανός και το πτώμα που υποτίθεται ότι είναι αυτός ανήκει σε κάποιον άγνωστο άντρα, αλλά μάταια αφού η κλήση απορρίφθηκε ως φάρσα.
Το άγνωστο πτώμα μεταφέρθηκε αργότερα πίσω στο νεκροτομείο.



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...