Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2015

Χρυσή Αυγή: Με την είσοδο Λεβέντη στη Βουλή ο κόσμος θα βλέπει δωρεάν επιθεώρηση


Επίθεση στις προηγούμενες κυβερνήσεις έκανε η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ για το μεταναστευτικό στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε το κόμμα στη ΔΕΘ.

«Ο πολίτης και ο τουρίστας στα νησιά της χώρας μας αντιμετωπίζουν ένα δημόσιο αφοδευτήριο. Δεν υπάρχει προσφυγικό ζήτημα στην Ελλάδα. Η απόλυτη πλειοψηφία που έρχονται στη χώρα είναι λαθρομετανάστες. Ελάχιστοι είναι από τη Συρία. Δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για το θέμα το κράτος. Η κατάσταση στα νησιά είναι οριακή. Υπάρχει μεγάλη αγανάκτηση στον κόσμο. Είδατε τι έπαθαν Καμμένος και Αβραμόπουλος μόλις επισκέφθηκαν τα νησιά. Ο στρατός πρέπει να φυλάξει τα σύνορα της χώρας μας», τόνισε, μεταξύ άλλων, ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης.

«Θέλω να καλέσω τους Έλληνες πολίτες τους απατεώνες αρχηγούς των δύο μεγάλων κομμάτων. Τα δύο αυτά κόμματα ψήφισαν τα πιο καταστροφικά μνημόνια για τη χώρα. Οι εκλογές γίνονται για να δημιουργηθεί ο μεγάλος άξονας που θα λαμβάνει τις εντολές από τη Γερμανία».

Ο εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο εισόδου του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη.

«Ο κόσμος δεν έχει λεφτά λόγω κρίσης για να πηγαίνει στο Δελφινάριο και να βλέπει επιθεωρήσεις. Με την είσοδο του συγκεκριμένου κόμματος θα έχει δωρεάν διασκέδαση μέσα στην Βουλή».



ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...