Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011

Ο Heavy Metal "Βενιζέλος"

Ο Steve Grimmett γνωστός πλέον και ως «Βενιζέλος» του Ηeavy Metal μιλάει στο cosmo.gr για την απίθανη ομοιότητα του με τον Έλληνα πολιτικό και τον παροξυσμό που προκλήθησε στο video του κομματιού “See you in Hell”!


Η συναυλία των Grim Reaper σε ένα μικρό club του Σουίντον πριν από μερικούς μήνες αποδείχθηκε κομβική για την βρετανική μπάντα. Στο κομμάτι “See you in Hell” που αποτελεί ουσιαστικά σήμα κατατεθέν στη δισκογραφία του συγκροτήματος, ο τραγουδιστής Steve Grimmett έγινε άθελα του διάσημος σε ολόκληρη την Ελλάδα.

Η εκπληκτική ομοιότητα του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο είχε ως συνέπεια το video να γίνει περιζήτητο. Πλέον είναι και το πιο δημοφιλές των Heavy Metal ηρώων χάρη στην υποστήριξη των Ελλήνων που ήθελαν να δουν τον  αντιπρόεδρο της κυβέρνησης με μακριά ξανθιά περούκα!

Τι κι αν βρίσκεται στο κουρμπέτι εδώ και 32 χρόνια; O Grimmett, έπρεπε να επισκεφθεί την Ελλάδα για τρίτη φορά προκειμένου να γίνει αναγνωρίσιμος από άτομα που δεν  σχετίζονται, όχι μόνο με το NWOBHM (μουσικό κίνημα που άνθισε στην Αγγλία τη δεκαετία του ’80,  όπου οι Grim Reaper είναι περήφανοι εκπρόσωποι του) αλλά γενικότερα με τον σκληρό ήχο.

Ο frontman των Grim Reaper, περιόδευσε σε Κομοτηνή, Θεσσαλονίκη, Ιωάννινα, Αθήνα, ενώ επόμενος προορισμός του είναι η Λεμεσός. Η άφιξη του στην Ελλάδα συνδυάστηκε από την απίστευτη εκτόξευση της δημοτικότητας του.

Ο ίδιος αντιμετώπισε από την πρώτη στιγμή με χιούμορ τα πειράγματα των Ελλήνων σχετικά με την ομοιότητα του με τον Ευάγγελο Βενιζέλο.

Μάλιστα στη συναυλία της Αθήνας, στην παρουσίαση της μπάντας συστήθηκε ως «Υπουργός Οικονομικών της Ελλάδας». Η ατάκα ωστόσο που προκάλεσε άφθονο γέλιο στους παρευρισκόμενους ήταν: «Μου είπαν πως μοιάζω με τον Υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας. Έχω όμως μεγαλύτερο πέος».

Το Cosmo.gr κατάφερε να εντοπίσει εκτός σκηνής τον Steve Grimmett, ο οποίος δέχθηκε ευγενικά να αναφερθεί στο… πολύκροτο θέμα.

«Μου ζητούν να παραχωρήσω συνεντεύξεις σε εφημερίδες της Ελλάδας για αυτό το θέμα. Έχει πάρει μεγάλη έκταση. Έχει πλάκα, δεν ξέρω αν αυτό θα ωφελήσει την μπάντα, θα περιμένουμε να δούμε. Δυστυχώς, δεν θα προλάβω να συναντήσω τον κ. Βενιζέλο γιατί πρέπει να αναχωρήσουμε αύριο, όμως είναι πολύ αστείο αυτό που έχει δημιουργηθεί».

Αξίζει να σημειωθεί, πως ακόμη και ξένες μουσικές ιστοσελίδες αναφέρθηκαν στο video που έκανε τον τραγουδιστή των Grim Reaper superstar στη χώρα που όπως αναφέρεται ταλανίζεται από βαθιά οικονομική κρίση.

Απολαύστε ξανά το τραγούδι που έκανε τον γύρο του διαδικτύου.



Πηγή,   http://www.cosmo.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...