Δευτέρα 28 Ιανουαρίου 2013

Δημοσιεύματα Σοκ: Γονείς στη Βόρεια Κορέα τρώνε τα παιδιά τους


Σοκ προκαλούν δημοσιεύματα του Βρετανικού τύπου που κάνουν λόγο για κανιβαλισμό και ανθρωποφαγία στη Βόρεια Κορέα. Οι πληροφορίες που βλέπουν το φως της δημοσιότητας θέλουν ακόμα και γονείς να έχουν σκοτώσει και να έχουν φάει τα παιδιά τους.

Όπως αναφέρουν οι Sunday Times τον περασμένο Μάιο ένας πατέρας εκτελέστηκε γιατί σκότωσε τα δύο του παιδιά και προσπάθησε να τα φάει. Τα στοιχεία σοκάρουν και αναφέρουν πως οι άνθρωποι τρελαμένοι από την πείνα ξεθάβουν μέχρι και πτώματα για να επιβιώσουν.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ένας άνδρας ξέθαψε το πτώμα του εγγονού του, ενώ ένας άλλος έβρασε το παιδί του και έφαγε τη σάρκα του. Υπενθυμίζεται πως η Βόρεια Κορέα μαστίζεται από πολύμηνο λιμό.

Η Asia Press, που έχει την έδρα της στην Ιαπωνία, αλλά και η South China Morning Post κάνουν λόγο για ''μυστική πείνα'' που πλήττει τις επαρχίες της Βόρειας και Νότιας Χουανγκχαέ, η οποία έχει στοιχίσει τη ζωή σε 10.000 άτομα.

Ο Τζίρο Ισαμάρου του Asia Press είναι συντάκτης της 12σελιδης επίσημης αναφοράς σχετικά με το φαινόμενο και περιγράφει με γλαφυρότητα μία ακόμη ιστορία της αύξησης των περιστατικών κανιβαλισμού.

Ένας άνεργος πατέρας σκότωσε την μεγαλύτερη κόρη του ενώ η γυναίκα του ήταν στην δουλειά, και στην συνέχεια σκότωσε τον γιο του επειδή ήταν μάρτυρας. Όταν η γυναίκα του επέστρεψε στο σπίτι της είπε: ''Έχουμε να φάμε κρέας'', όπως δημοσιεύει η Daily Mail.

Η γυναίκα του, γνωρίζοντας την οικονομική τους κατάσταση, κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά και ειδοποίησε το υπουργείο Δημόσιας Τάξης. Τότε οι αρχές ανακάλυψαν μέρος των σορών των δυο παιδιών πίσω από το φράχτη του σπιτιού.

Την ίδια στιγμή η ηγεσία της Βόρειας Κορέας σκληραίνει την στάση της σχετικά με το πυρηνικό πρόγραμμα, επαναλαμβάνοντας την πρόθεσή της να προχωρήσει σε τρίτη πυρηνική δοκιμή.ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...