Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

300 λέξεις για το ίδιο σε πολλά χρώματα σακάκι της Άνγκελα Μέρκελ


Αντί να αλλάζει σχέδιο σακακιού η Angela Merkel αλλάζει υφάσματα και χρώματα. Ανακατεύει τις παλέτες, όπως τις ζωές των Ευρωπαίων. Το δυναμικό blazer, το σχέδιο και η στρατηγική που κρύβεται πίσω από αυτό. Σε πόσα χρώματα μπορεί να έχει το ίδιο πατρόν σακάκι μια γυναίκα; Σε όλες τις αποχρώσεις το μπλε, του πράσινου, του μοβ, του πορτοκαλί, του άσπρου και του μαύρου; Μα είναι το ίδιο! Ένα κλασικό τρίκουμπο σακάκι που φτάνει κάτω από την λεκάνη και συγχωρείστε μας κυρία Angela Merkel, όταν τα δυο κιλά, παίζουν στην ζυγαριά καμιά φορά δεν κλείνει απόλυτα.


Η πιο powerful και ταυτόχρονα η πιο μισητή γυναίκα στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή δεν είναι εύκολο να ντύνεται καθημερινά με διαφορετικά ρούχα. Η Γερμανίδα σχεδιάστρια πίσω από τα σακάκια της Angela, Bettina Schoenbach, λέει ότι στα δικά της βρήκε το στιλ που της επιτρέπει καθημερινά να μην σκοτίζεται, αλλά να μην τραβάει και την προσοχή. Το σίγουρο είναι ότι δεν προσπάθησε ποτέ να είναι σέξι. Μαύρο για τις ομιλίες της στο γερμανικό κοινοβούλιο, ροζ αν πάει στο Παρίσι, πράσινο στην Ελλάδα (ώρες που είναι). Κάθε ένα από τα τρία κουμπιά έχει την σημασία του. Κάθε χρώμα την στρατηγική του. Αν υπάρχει αξεσουάρ, μπήκε για κάποιο λόγο.


Ο Γερμανός σχεδιαστής Karl Lagerfeld λέει ότι η κυρία Angela Merkel είναι “Ok”, αν και θα μπορούσε να αφήνει ανοικτό το σακάκι με μια μπλούζα ίσως από μέσα. Επίσης θα μπορούσε να φοράει καλύτερα παντελόνια, λέει. Αντί να αλλάζει σχέδιο σακακιού, όμως, η Angela Merkel αλλάζει υφάσματα και χρώματα. Ανακατεύει τις παλέτες, όπως τις ζωές των Ευρωπαίων. Αν και η ίδια θέλει να εμφανίζεται περισσότερο ενήμερη με την μόδα και αυτή την εντύπωση να δίνει σε πιο χαλαρές βραδινές (πάντα δημόσιες εννοούμε) εμφανίσεις της (αν υπάρχουν), η θέση της δεν της επιτρέπει.
Συνέχεια πρέπει να είναι αυστηρή και κοφτή.


Το δυναμικό blazer της κυρίας Merkel μην νομίζετε ότι είναι φθηνό. Κοστίζει 750 ευρώ, αλλά μπορείτε να το βρείτε και 350, κάτι παραπάνω δηλαδή απο τον βασικό που η ίδια μας έραψε.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...