Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2012

Αυτός είναι ο 27χρονος που βίασε και έκαψε ζωντανή την άτυχη γυναίκα στην Ξάνθη


Χρειάστηκαν λίγες μόνο ώρες για να φτάσει η αστυνομία στη σύλληψη του 27χρονου Χρήστου Παπάζογλου και αφαίρεσε με τον πιο αποτρόπαιο τρόπο τη ζωή της 34χρονης Ζωής Δαδακλίδου στην Ξάνθη.


Στην εξιχνίαση της υπόθεσης έπαιξε καθοριστικό ρόλο αποτύπωμα του δράστη που βρέθηκε σε σταθμευμένο όχημα στην πυλωτή της οικοδομής, όπου και έλαβε χώρα η στυγερή δολοφονία της άτυχης Ζωής.

Ο δράστης που βρισκόταν στα χέρια των αστυνομικών αρχών λίγες ώρες μετά το αποτρόπαιο έγκλημά του ομολόγησε τις φρικιαστικές πράξεις του και σε έρευνα που διενεργήθηκε στο σπίτι του εντοπίστηκε το κινητό τηλέφωνο της αδικοχαμένης κοπέλας.

Ο Χρήστος Παπάζογλου, σύμφωνα με το thrakitoday.com, είχε βεβαρημένο ιστορικό για αντίστοιχες εγκληματικές ενέργειες καθώς είχε προφυλακιστεί για απόπειρα βιασμού πριν από έναν περίπου χρόνου.

Όπως επισήμανε ο Αστυνομικός Διευθυντής Ξάνθης Γιώργος Γκοδοσίδης, ο 27χρονος, που γνώριζε εξ αποστάσεως την 34χρόνη, είδε τις δύο φίλες που επέστρεφαν από τη νυχτερινή του διασκέδαση λίγα μόλις μέτρα μακριά από τον τόπο του εγκλήματος.


Μόλις οι δυο τους χωρίστηκαν, ακολούθησε την 34χρονη, της επιτέθηκε, τη βίασε, την κακοποίησε με αδικαιολόγητο σθένος και οργή, ενώ στη συνέχεια στην προσπάθεια του να καλύψει τα ίχνη του την έκαψε ζωντανή περιλούζοντας την με βενζίνη.

Το αποτρόπαιο αυτό έγκλημα έχει συγκλονίσει τη χώρα, με τον Γιώργο Γκοδοσίδη να χαρακτηρίζει το αποτρόπαιο έγκλημα "τερατούργημα" που όμοιό του δεν έχει συναντήσει ποτέ.

Ενώ τα κίνητρα του δράστη ήταν σεξουαλικά, ο ίδιος, που το απόγευμα αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελέα Ξάνθης, ισχυρίζεται ότι βρισκόταν υπό την επήρεια αλκοολούχων ουσιών.




ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...