Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Πάρτι με 150.000 καλεσμένους λόγω... λάθους!


Η μικρή παράλειψη μίας 16χρονης Ολλανδής, έθεσε σε κατάσταση επιφυλακής τις αρχές της πόλης Χάρεν στη βόρεια Ολλανδία αφού το ήσυχο πάρτι γενεθλίων που ονειρευόταν θα μοιάζει πιο πολύ με επεισόδιο της εκπομπής super sweet 16.
Δηλώνοντας δημόσια το πάρτι  της στο facebook είδε ξαφνικά τους προσκεκλημένους να φτάνουν τους 150.000

Η νεαρή κοπέλα ανάρτησε την πρόσκληση στο προφίλ της στο Facebook και ενημέρωσε τους φίλους της, οι οποίοι με τη σειρά τους κάλεσαν τους δικούς τους φίλους και γνωστούς.

Η πρόθεση της 16χρονης ήταν να καλέσει μόνο λίγους φίλους της. Ωστόσο, επειδή ξέχασε να διευκρινίσει ότι ήταν μια "κλειστή" πρόσκληση, την έλαβαν περισσότεροι από 24.000 άνθρωποι και από αυτούς οι 2.400 απάντησαν ότι θα πάνε στο πάρτι, στο σπίτι της οικογένειας που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, σύμφωνα με την εφημερίδα De Telegraaf.

Πολλοί χρήστες του Ίντερνετ έφτιαξαν μπλογκ αφιερωμένα στο πάρτι που το αποκαλούν "Project X Haren", παραπέμποντας στην αμερικανική ταινία Project X που αφηγείται το πάρτι που οργανώνουν τρεις έφηβοι και το οποίο τελικά παρεκτρέπεται.

Το δημοτικό συμβούλιο του Χάρεν, μιας πόλης 18.000 κατοίκων, έλαβε επίσης έκτακτα μέτρα για να αντιμετωπίσει μια ενδεχόμενη "εισβολή γλεντζέδων".

Για να αποφύγει τα χειρότερα μάλιστα ο δήμος σκέφτεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μετατρέψει το πάρτι γενεθλίων της 16χρονης σε γιορτή για όλη την πόλη.


ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...