Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

O Alice Cooper διδάσκει τη Βίβλο σε μικρά παιδιά!


Δεν είναι πληροφορία-τρικ ούτε ρόλος του διάσημου ροκ σταρ σε επικείμενη ταινία. Είναι αλήθεια. Ναι, όλα μπορούν να συμβούν μετά από αυτό.
Ο 63χρονος τραγουδιστής που κάποτε είχε δει σόου του να ακυρώνονται επειδή η σκηνική του παρουσία θεωρούνταν αντι-χριστιανική, είναι αναπληρωτής καθηγητής στο κατηχητικό της γειτονιάς του!


Ο κατά πολλούς "άρχοντας του σκότους" των τεράστιων επιτυχιών όπως το "Poison", "School's out" και "Elected" και πρώην αλκοολικός διδάσκει σε κατηχητικό της Arizona, όταν δεν ανεβαίνει στη σκηνή με μπόλικο ψεύτικο αίμα και ηλεκτρικές καρέκλες.

Σύμφωνα με τον ίδιο τον τραγουδιστή, "ο κόσμος έχει καταλάβει ότι ο Alice Cooper είναι απλά ένας φανταστικός χαρακτήρας που μισεί την εκκλησία. Εγώ, όμως, ο Vincent Furnier πηγαίνω κάθε Κυριακή".

Ο ιδιόρρυθμος καλλιτέχνης είναι καθαρός από κάθε ουσία εδώ και 30 χρόνια, από τότε δηλαδή που γεννήθηκε η κόρη του, Calico. "Πριν γεννηθεί η Cali ζούσα τη ζωή του Alice Cooper. Κάθε μέρα ήταν και ένα διαφορετικό άρτι με μπουκάλια ουίσκι και καφάσια μπίρες", δηλώνει με μεταμέλεια(;) ο 63χρονος.

Το αξιοπερίεργο της υπόθεσης είναι ότι και ο πατέρας του Alice Cooper ήταν πάστορας. Το μήλιο κάτω από τη μηλιά, έστω και με καθυστέρηση δεκαετιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...